Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posztiro

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy posztban már volt szó a külföldi szülési élményekről, Zsófi mai írása erre reakcióként született. Ő Ausztriában adott életet gyermekeinek, és élményei döntően pozitívak voltak. A te gyermeked is külföldön született? Milyen élmény volt? Írd meg a…..
Nem egyszer volt már szó az ügyintézés és a bürokrácia okozta nehézségekről, a sokszor feleslegesnek tűnő csuklóztatásokról, ami különösen akkor felháborító, amikor egészen kis gyerekek is a szenvedő alanyai. A mai poszt (ami tulajdonképpen egy nyílt levél Orbán Viktor…..
posztiro 2016.11.21 16:44:53
@kristal: koszonom:)
posztiro 2016.11.21 16:52:52
@LyukasBogrács: mert en kezdtem a masikat cseszegetni, ugye? De latom, itt is divik a magyar szokas, baxogassunk masokat, akkor nem a sajat problemankkal vagyunk elfoglalva...
Jo, tudod mit, neked is igazad van. Mindenkinek az van. Es nem huzom fel magam azon, hogy meg ha ez egy szanalmas, nyamvadt tortenet is, de vettem ra az idot es energiat, hogy megosszam masokkal, hatha eljut az illetekesekhez es valtozas tortenik. De en megertek mindenkit. Ne csinaljunk semmit, uljunk a seggunkon es "fikazzunk" a masokat, az ingyen van!
posztiro 2016.11.21 16:52:57
@P.Elliot: rosszul fogalmaztam, nem a hazassagbol van elegem, ABBOL a hazassagbol volt elegem:). Egyebkent itt FR-ben az elettarsi kapcsolat majdhogynem egyenlo a hazassaggal, ugyanazok a jogok baba, halal, teszem azt ki nem fizetett banki kolcson eseten stb.