Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomennasai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
  Tóta W. megint marhaságokat ír.    „Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a…..
gomennasai 2010.03.19 22:51:01
@Shermes Hollock: Felesleges mentegetni, évek óta ugyanazt a cikket írja szinte szó szerint. Annyira szerelmes a témába, mint Debreczeni Orbánba, képtelen megunni. Szót szaporítani rá ennél többet nem érdemes.
gomennasai 2010.03.20 00:20:52
@Shermes Hollock: Értem én, de ez nála nem csak a bigott részre vonatkozik, össze szokta mosni az egészet, nem hiszem, hogy ez megváltozott nála. Hacsak nem Tomcat-szindrómában szenved - amire erős a sanszom, tekintve, hogy régebben puszipajtások voltak - és kéthetente mond ellent önmagának.
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
gomennasai 2010.03.16 04:22:07
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
A Konami nyáron jelentette meg Nintendo DS-re a Love Plus című randiszimulátorát, ami azóta a műfaj egyik legsikeresebb játéka lett (persze ez a műfaj leginkább Japánban divatos). A Love Plusban nemcsak megszerezni kell az imádott virtuális nőt, hanem meg is kell tartani: randikat,…..
Anime Comment Futari Ecchi 2008.04.13 15:00:00
Csak vigyázva kezdjünk bele a Futari Ecchibe, mert ő aztán az igazi díszpéldánya a sűrű, mélyrózsaszín romantikának tejszínhabbal, keverve egy kis, enyhén szólva is túlfűtött erotikus történettel, amivel semmi baj sincs, hacsak nem prűd az ember.A történet maga nagyon…..