Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudee775 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
Mit nem talál az ember a Miner.hu segítségével... Ezen a magát csak ARC-nak(Anti River Club) nevező blogon meglehetősen nagy negatív kampány folyik a bajai Riverside Pub ellen, a blog szerzője nem fogja magát vissza a zsidózás, anyázás terén. Kiváncsi lennék, hogy ki bújik meg a…..
rudee775 (törölt) 2009.04.29 00:44:55
Ugyan rég nem jött ide hozzászólás, de úgy gondoltam kommentelnem kell ide, valaki csak olvasni fogja. Bajai vagyok, többször is buliztam az említett helyen, mivel fiatal vagyok...csak hogy kinyílt a csípám. Kicsit valóban hülyeségnek hangzik amit az a bizonyos apuka mondott, de osztom is a véleményét és nem is. Kezdem azzal hogy szerintem a vallás egy baromság, én kereszténynek lettem megkeresztelve de lehetne rám mondani hogy pogány vagyok mert nem hiszek az egészben...de nem eltántorítani akarok bárkit is a vallástól csak azt mondom hogy egy baromság, szóval ezta részét nem osztom, viszont ez a világ a zsidók kezében van, sajnos. Nem vagyok egy bölcs ember, de remélem idős koromra az leszek, és ugyanakkor tudom hogy szélesebb a látóköröm mint egyes korombelieknek, akik csak bulizni tudnak meg piálni meg baszakodni a gép előtt, nekik kéne a csípájukat mééég kinyitni, és rájönni hogy többet érne ha nem dőlnének be a zsidók által irányított média maszlagnak, és nem elhinni azt a rengeteg manipulációt amit a kibaszott média sugároz, amit ezek a koszos cionista zsidók sugároznak...Ez nem antiszemitizmus hanem tisztán látás. Semmi bajom az olyan zsidókkal akik értelmes felfogásúak akik nem akarnak ártani ennek az országnak, velük semmi bajom. De ilyen nem sok van attól tartok. Tudom jól hogy ez után jön majd az értetlenkedés hogy mindez alaptalan és bla bla bla, sajnos ez nem alaptalan hanem ez a valóság, és aki megpróbálja ezt megcáfolni az vagy nagyon tudatlan csökött barom, vagy egy cionista zsidó.
Inda gépház Hatalmas holdtölte 2008.12.12 11:24:00
Hatalmas holdtölte lesz december 12-én, kezetekben a fényképezőgéppel várjátok a horizonton a Holdat! A jelenségről bővebben az Indexen. Legyen nálatok állvány és kapjátok el szebben a Holdat mint én. A Hold december 12-én 15:14-kor kel, a Nap 15:54-kor nyugszik. Sajnos…..