Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jessss

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat hallani arról, hogy miben jobb nálunk nyugati szomszédunk, és hogy hány magyar honfitársunk költözött már ki, illetve tervez kimenni Ausztriába dolgozni, ezért most úgy döntöttem beszállok én is a diskurzusba néhány észrevétellel,  mindössze annyi különbséggel, hogy én a magyar oldal előnyeit…..
Jessss 2018.11.10 23:13:39
@egy laikus: teljesen egyetertek veled.
Kétszázszor jártam eddig a budapesti repülőtéren. Ennyi idő alatt kitapasztaltam, hogyan spórolhatok pénzt, hogyan nyerhetek időt vagy épp kerülhetem ki a tömeget az utazásaim során. Felderítettem a „lisztferihegy” kevésbé ismert zugait, miközben a saját káromon tanultam. Íme, ezek egy hivatásos…..
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Volt valamikor a blogon egy sorozat, mely egy akkori hírre reagálva azt kérdezte, ha 100 ezer forinttal többet fizetnének Magyarországon (például egy ápolónak), akkor a külföldön élők hazatérnének, illetve a Magyarországon élők nem mennének el. Lehet, hogy azóta ez a 100 ezer…..
Túl azon, hogy lassan másfél évtizeddel Magyarország uniós csatlakozását követően alaptételnek kellene lennie annak, hogy nyelvtudás nélkül nem indulunk külföldre munkát vállalni, mégis meglepően gyakran fut bele az ember olyan kérdésekbe, melyek azt feszegetik, hogy érdemes-e…..
Jessss 2018.08.25 16:40:13
@strucc007: pontosan. akinek szerencseje van az nemet nelkul is jol el van!
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
Jessss 2018.08.17 22:52:03
@Dikusz: szerintem ez egy tipikus nagyotmondo kint elo posztja. Nem lehet osztrak a gyereke ha csak nem o is osztrak. De hat ev utan nem hiszem. Plusz miert menne megtavolabb ue allamokba? Ausztriaban is meg lehet keresni 2000€ netto. Ami ott meg semmi. Vicc az egesz poszt
Ha addig már eljutottál, hogy muszáj felújítani a konyhát, de egyenlőre még kiforratlan, hogy milyen stílusú és kialakítású lenne jó helyette, akkor jobb ha igyekszel, ha idén még szeretnéd befejezni. Mit szólnál hozzá, ha mutatnék 16 panelkonyhát, ami segít elindítani a saját konyhád felé? Ráadásul…..
Szerző: Papp-Felber Anita Amikor középiskolás koromban megkérdeztek a jövőképemről, nem az volt előttem, hogy egy idegen országban, egy idegen kultúrával ismerkedve, sok kompromisszummal a puttonyomban takarítok, vagy állok egy pultban. Nekem más terveim voltak. A segítő szakmát választottam, és…..
Aludni lehet hason, háton, oldalt, kifliben, párnát szorongatva, kutyához bújva vagy macskával a fejünkön, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fekhelyen műveljük ezt. Hát- és derékfájás, kialvatlanság a jussa annak, aki rossz matracra hajta álomra a fejét esténként, onnan meg csak egy…..
Jessss 2018.02.04 08:17:13
@KaTe: ha 100x veszel barmit es nem tetszik 100x veszik vissza!
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
Elég egy vacak helyzet az, amikor gondolkodni kell rajta, hogy megvehetsz-e  valamit, vagy sem.. Ennél kevés nyomibb helyzet van, az egyik az, amikor azon elmélkedsz, hogy megvehetsz-e magadnak egy gyógyszert, vagy sem. Történt pedig, hogy ebben a félévben már harmadjára sikerült megfáznom. Persze…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..