Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James Morgenstern

15 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baba arc, kék szem, a grafikus értelmező kéziszótár "női mell" rekordjánál Kagney Linn fotója. Giga galéria ma is!  ..
Hosszú szünet, hosszú képsorozat. Ennél többet nem ígérhetek.  Mai fellépőnk a 170 centis, kígyóbűvölő szemű Ivy Lebelle. tenyérbe illő keblek, harapni való combok, szép műszer a lábak közt, pont a zsánerem. Lássuk hát!..
A mai napon hazánk lánya, a 32 éves Vicky Love vágja magát hanyatt ezen a meglehetősen finom tapintásúnak tűnő fehér lepedőn. Szerencsére őt még nem szippantotta be a pornógépezet, így gyakorlatilag még teljesen gyári állapotú, szilikontól mentes...
Mai fellépőnk a 41 éves amerikai Raven Heart...
Gyerekek, ez eszméletlen. Lehet a csillagok együtt állása és a Vénusz tömegvonzása az oka, de az utóbbi időben egyre nehezebb olyan lányokat találni, akikre ha egy iskolatáskát adnának, ne a suliba vezető utat akarnám elmagyarázni és a tanulásra biztatni, hogy ne olyan munkája legyen, mint amilyet…..
Majd' 1 év kihagyás után jöhet az újabb fellépőnk, Abigail Mac. Ő szintén USA termés, 157 centis, egész formás kis mellekkel és valóban szexi barna szemmel...
A következő hölgy Katie Morgan Californiából. A szakmát nem ma kezdte, 2001-ig kell visszamenni az időben. Közben persze 2008-ban félhivatalosan visszavonult, de 2015 óta ismét képernyőn van...
Meglepetésemre elég sok látogatást tapasztaltam már 1 nappal az indulás után, így ma egy giga poszt formájában kedveskedek egy kanadai hölgy személyében a társaságnak. A 160 centis lányka Vancouverben született 1982-ben, a szakmát 2008 óta űzi. Természetesen ő is átesett azóta pár faceliften, lássuk…..
A bögyös kis szőke Olivia 1986-ban született Seattleben. 2014-ben döntött úgy, hogy kamera elé áll. Ismételten egy giga poszt következik...
A következő hölgyemény Kolumbiában született 1985-ben. A szakmába 2006-ban került be a férje által. Különös ismertető jele a telt alkata és húsevő virága...
Következő fellépőnk szintén 34 éves. Romániában született, különös ismertető jelei többek közt a hatalmas melle és telt idomai. Lássuk mibe torkollik egy könnyed borozgatás...
Mai fellépőnk a 157 cm magas Reena Sky San Fransicoból. A barna hajú lány 2006 környékén kezdte az ipart, lássuk meddig jutott...
A bögyös és formás Cory Chase-zel indítanám a blogot. 1979-ben született New Jerseyben. Az ipart a férjével közösen készült felvétel feltöltésével kezdte. És milyen jól döntött... :)..
Kedves Látogató! Előre is elnézésedet kell kérnem - ízlésekről nem vitatkozunk - de sajnos nem tehetem meg, hogy a plüss mackójával játszadozó, az illegalitás korhatárából éppen csak kilépő lánykákról osszak meg tartalmakat. Miért? Azért, mert engem csak az érett nők foglalkoztatnak. Saját ízlésem…..
Deák Bárdos Menyhért (1897-1988) Mai posztunk hosszú lesz. Hosszú és tartalmas, mint Deák Bárdos Menyhért élete. A boldog békeévekben született, látta a régi világ összeomlását, átélt két világháborút, egy újabb rend összeomlását, és egy még újabb megszületését. Tűzoltó volt. Egy romos szivattyú…..
James Morgenstern 2017.12.03 01:00:36
...avagy pajzán karikatúrák a ’60-as évekből!  ..
James Morgenstern 2017.12.03 00:58:50
Itt a sulikezdés, vége a nyárnak és a szabadságoknak. Ilyenkor könnyen hullámvölgybe eshetsz. Az edzés intenzitása is csökkenhet és kevesebb kedvvel indulsz el edzeni. Kivéve, akkor, ha végiggörgeted ez a posztot és veszel egy pillantást erre a 24-es listára. A tesztoszteron szinted megemelkedik,…..
James Morgenstern 2017.11.21 19:09:55
@karandash: Szerintem meg pont fordítva, vagy mindkettő. Vámpír arc, szép test. Bár az igaz, hogy egy férfias arcra ott a Mekis zacskó, DIY fix :D
Hamarosan itt a január, amikor megtelnek majd a fitness-termek és egy hónapig mozdulni sem lehet majd. Aztán jön a május, amikor mindenki újra feleszmél és elszalad, hogy strandformába vágja magát. Ugye Te nem ilyen vagy? Ha mégis, akkor itt van 26 ember, aki megcsinálta azt, amire lehet, hogy Te…..
A HOGYAN TÖRTÉNT? webmagazin hírlevelére feliratkozó hűséges olvasóink számára egy kis extra tartalom mára. Érdemes hírlevelünkre "rákattanni", hiszen az ősszel érkező nyereményjátékunk egyik feltétele, hogy regisztráljatok, így - a külön, csak nektek szóló cikkek mellé - még esélyt is kaptok az…..
James Morgenstern 2017.08.16 22:43:29
Ő a mi Hősünk rovatunkban ezúttal egy fiatal hölgyet mutatunk be Nektek. Guba Anikó életét folyamatosan végigkísérte a testmozgás, de a tudatosság sokáig hiányzott belőle. Anikó három éve végezett el egy edzői tanfolyamot, azóta megreformálta életmódját, edzősködik és szellemileg is folyamatosan…..
James Morgenstern 2017.08.16 19:42:57
A szexuális vágyat több mint egy évtizede kutató Sarah Hunter Murray pszichológusnő felmérésben próbálta kideríteni, mi a titkuk azoknak a pároknak, akik hosszú távú kapcsolatban is meg tudják őrizni az egymás iránti szenvedélyüket. 18 és 29 év közötti nőkkel készített interjút, akik hosszú távú…..
James Morgenstern 2017.06.29 20:32:30
@noporto: Na, szerinted mi? Egy 18 és 29 éves nőnél. Ez épp az a kor amikor keresik maguk mellé az "életre szóló" szerelmet, egyik emberről a másikra járnak, ha az az ő elképzelése szerint bármilyen szinten többet tud nyújtani neki. Hangsúly az elképzelése szerinten. Arról van szó, hogy ebben a korban nem fog egyik se szenvedni a bétája mellett, ha ott az alfa a láthatáron.
Lásd Timi és Andy :D
A videóból nem sok minden derült ki, de az jól kivehető, hogy valami Expo-n történt a balhé, ahol edzésre is volt lehetőség. A két kemény arc közül az egyik talán nem is volt olyan kemény, hiszen ha jól megnézitek(ott a földön, később balra, térdig érő gatyában) kb akkora a lábátmérője, mint egy…..
James Morgenstern 2017.02.06 20:17:32
James Morgenstern 2017.02.06 21:52:59
@ectr: Valami ilyen lehet az edzésterve: Hétfőn mell. Kedden mell. Szerdán mell. Csütörtökön bicepsz. Pénteken mell, mert régen volt. Szombaton? Mell.
Nincs hónap fitt csajok nélkül, ezért kezdjük február 1-ét rögtön azzal, hogy 54 fitness csajjal farkasszemet nézve növeljük a tesztoszteron szintet. Ha besokalnál a csajoktól, akkor irány a terem, mert a nyári forma télen készül, 4 hónap pedig kényelmesen elég lehet a szálkásításhoz és…..
James Morgenstern 2017.02.06 20:19:39
Lassan 2 éve már, hogy Arnold Schwarzenegger eljött egy halom lóvéért tiszteletét tette kis hazánkban. Ezen a jeles napon egy előadást tartott arról, hogy hogyan lehet az ember Sikeres. Az előadásra többféle jegyár volt a prolitól az újgazdag kategóriáig megcélozva a nézőket, az igazán tehetősek…..