Regisztráció Blogot indítok
Adatok
downunder24601

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
downunder24601 2018.08.01 12:31:52
@Barbaarb: A HírTV megvásárláshoz a GVH engedélye kellett, amelyet pillanatok alatt megadott, miután OV rábólintott. Amikor az RTLKlub szeretett volna terjeszkedni, a GVH kapásból elutasította. Hát ennyi köze van az egészhez Orbánnak, meg a FIDESZ-nek.
Mi a gond? A NIF Zrt. 2017-ben kezdte meg a 40a vasútvonal (Pusztaszabolcs-Kelenföld) felújítását. Ezzel önmagában semmi gond nem is lenne, hiszen a többi, már felújított vonalhoz hasonlóan ez is igen jelentős szerepet tölt be az elővárosban és a távolsági forgalomban egyaránt. Aki pedig…..
A KSH legfrissebb adatai alapján kijelenthető, hogy a rendszerváltás óta soha ennyien nem dolgoztak még Magyarországon, és a munkanélküliség sem volt soha ennyire alacsony. Ennek ellenére még sincs hurráoptimizmus a munkaerő-piacon, mivel a munkaerőhiány a gazdaság minden…..