Regisztráció Blogot indítok
Adatok
online szakértő

314 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2024-ben 20 éves a Fashion Awards Hungary díjátadó gála.   Ez itthon a divat szcénájának a kedvelt és sokak által követett eseménye, hiszen nincs más fórum igazán, ahol a magyar divat képviselőit díjaznák. Stylistok, modellek, fodrászok és más szakemberek kerülnek előtérbe ilyenkor a kreatív…..
A "Canva tanfolyam melegeknek" kifejezés általában olyan Canva képszerkesztő tanfolyamokra utalhat, amelyeket kifejezetten LGBTQ+ közösség tagjai számára szerveznek, vagy amelyek befogadóbbak és személyre szabottabbak e csoport igényeire.   Amennyiben az ilyen tanfolyamokról szeretnél bővebb…..
The Oscar Fashion Awards Gala for the second time at the Aquarium! For the second time in the Gala's history, tickets are on sale and seating is limited. The Fashion Awards Hungary Awards Gala was first held in 2004 in Hungary, so in 2024 the most prestigious event of the Hungarian fashion…..
Nemes Nóra írása Aki járt már a Semmelweis utcai Byblosban, az tudja, hogy Osama Kutaini nem tréfál, ha étteremről van szó. A város egyik legnépszerűbb közel-keleti étterme most kapott egy testvért majdnem szemben – megnyitott a város első marokkói konyhája, a…..
Íme egy összefoglaló tíz különleges és furcsa szilveszteri szokásról világszerte: Spanyolország: Szőlőszemek - Spanyolországban a szilveszteri hagyomány szerint éjfélkor a harang minden egyes ütésére egy szőlőszemet kell enni. Ez összesen 12 szőlőszemet jelent, ami minden hónapra szerencsét hoz…..
A név eredete: LipicaA Lipica és a lipicai ló elnevezések a Karsztvidéken gyakori hársfa történetéhez kapcsolódnak. A történelmi feljegyzések szerint a 14. század közepén a mai Lipica ménes helyén, Lokev falu közelében, a mai Lipica ménes helyén egy népszerű borászat állt, a "Pr' lipci" (A kis…..
  Az "Útmutató a Női Cipők Világához: Stílus, Kényelem és Funkcionalitás" című útmutatóban kifejtem, hogyan válasszuk ki a tökéletes női cipőket, amelyek ötvözik a stílust, kényelmet és funkcionalitást. Az alábbiakban néhány fontos tipp: Megfelelő Méret Kiválasztása: A legfontosabb dolog az,…..
Önálló életre kelt az eredetileg vintage újrakiadásnak szánt Legend Diver. Az 1959-ből származó Longines búváróra 2007-ben jelent meg ismét, és az elmúlt időszak sikerei alapján immár saját jogon létezik a kollekcióban. Az idei változtatások eredményeként ráadásként búváróra – és kronométer…..
A Fashion Awards Hungary, gyakran emlegetik mint a divatipar "Oscar-díját", Magyarországon a divat világának egyik legjelentősebb eseménye, amely a divattervezők, stylistok, modellek és egyéb divattal kapcsolatos szakemberek munkáját ismeri el és jutalmazza. Ez a két évente megrendezett gála…..
    A hazai divat „Oscar”-nak is nevezett Fashion Awards Hungary díjátadó gála Magyarország divatiparának kiemelkedő eseménye, ahol elismerik és díjazzák az országban tevékenykedő divattervezőket, stylistokat, modelleket és más divattal kapcsolatos szakembereket. A gála egy különleges hangulatú…..
  Öt SEO eszköz, amelyek segíthetnek weboldalad optimalizálásában és a keresőmotorokban való jobb teljesítmény elérésében: Törött Link Ellenőrző: Ez az eszköz segít azonosítani a törött bejövő és kimenő linkeket a weboldalon belül néhány másodpercen belül. A törött linkek nemcsak rossz…..
A Divat Oszkár díjátadó Gála második alkalommal az Akváriumban! A Gála történetében második alkalommal van lehetőség jegyértékesítésre. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén már 300 db jegy kerül értékesítésre.   A Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála 2004-ben került először megrendezésre…..
Kasszás diákmunka lehetőség Gyöngyösön a Nebuló-Meló-nál! Diákmunka? Nebuló-Meló!   Gyöngyösön található kereskedelmi áruházba keresünk kasszás pozícióba, dolgozni vágyó diákokat! Munkavégzés helye: Gyöngyös Munkabeosztás: (Órarendhez igazítva, rugalmasan) Hétfőtől-Péntekig: Délelőtt…..
A TAG Heuer büszke arra, hogy a film hivatalos óratámogatója lehet, és így továbbviszi a Ryan Gosling és a márka közötti különleges kapcsolatot, mivel ismét az ikonikus TAG Heuer Carrera Chronograph-ot viseli szerepében.   A "The Fall Guy" című filmben Ryan Gosling Colt Seavers-t alakítja, aki…..
Az alábbi szöveg Náray Tamás írásából származik, és egy olyan nevelési filozófiát tár elénk, amely a szigorú, de szeretetteljes nevelésen alapul. Az írásban bemutatott szülők egyensúlyt teremtenek a szükséges szigor és a gyermekek szabadságának biztosítása között. A szöveg által sugallt tanulságok…..
  1.Pályázat célja Különleges, hiánypótló is és igazán időszerű pályázatot hirdet a Fashion Awards. Olyan ruhák tervét várjuk, ami reagál a megváltozott világra. Az általad tervezett darabok a negatív környezeti hatások csökkentése mellett legyenek elkészíthetőek, beleértve az anyagok beszerzését,…..
AgroCool Marokkói Konyha 2024.03.10 14:45:15
  A marokkói konyha gazdag és változatos, tele ízletes és egyszerűen elkészíthető ételekkel, amelyek tökéletesen illenek a mindennapokba is. A mezze, egyfajta előétel vagy kisebb fogások válogatása, különösen népszerű, és remek módja annak, hogy megkóstoljunk több különböző ízt és textúrát…..
TŰNJÖN KI STÍLUSOSAN! ÜNNEPELJE SAJÁT EGYEDISÉGÉT AZ LBX COOL MODELLEL! A kéttónusú karosszéria többféle modern színnel hangsúlyozza ki az LBX Cool dinamikus megjelenését. A csiszolt felületű, 18" könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé az autó vonzó megjelenését. Mindez már azelőtt lenyűgözi,…..
Sitges egy varázslatos hely, amely számos előnnyel bír, ha költözésről, életvitelről vagy üzletnyitásról van szó. Ez a gyönyörű tengerparti város Barcelona közelében található, Katalóniában, és kiváló életminőséget kínál lakóinak. Sitges mediterrán éghajlata többnyire kellemes időjárást biztosít az…..
A Google Consent Mode egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy tiszteletben tartsák a felhasználók adatvédelmi preferenciáit, miközben továbbra is képesek maradnak értékes adatokat gyűjteni a webhelyhasználatról. Ez az eszköz különösen fontos lehet a kampányaid számára az…..
ERGONÓMIA ÉS TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA: RADO ANATOM   A kézformát tökéletesen követő Rado Anatom először 1983-ban jelent meg, a legújabb fejlesztéseket és egy exkluzív mechanikus szerkezetet felhasználva most kényelmes és dögös változatban csatolhatjuk csuklónkra.   Arra tették fel a brand életét a…..