Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bliksem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sofőrszolgálat a legjobb találmányok között van. Szerencsére jópár szolgáltató van a piacon, van miből válogatni. Azt például, amelyik úgy késik, hogy nem szól, vagy úgy nem jön, hogy nem jelzi, hoyg nézzünk más megoldás után, nem érdemes megtartani a telefonunkban. Kedves Tékozló…..
Bliksem 2016.12.20 10:34:22
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: November 17-én este 11 tájban mentünk ki Gödre a kollégámmal, hogy elhozzunk valami Miklóst meg a kocsiját. Megmondták neki, hogy 50-60 perc, mire kiérünk, de már fél óra múlva már el kezdte hívogatni az ügyfélszolgálatot, hogy hol vagyunk már. Részegen, alpári módon veszekedett a Micikével, nem lehetett lerázni, hiába mondta neki, hogy 15 perc múlva ott vagyunk. Végül 5 perccel éjfél előtt megérkeztünk, de hűlt helyét találtuk csak, a vendéglős mondta, hogy egy perccel előttünk indult el kocsival, az úton vészesen kacsázva, az ellenkező irányba."
Nem tudom értem jöttetek volna, vagy sem de nem étteremben voltam, sőt azon a környéken nincs étterem. Nem tudom ki az a Micike, én egy férfivel beszéltem telefonon, lehet, hogy ez a beceneve, valamint jóval éjfél után vittek haza. Furcsa...