Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rifle02

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatalság bolondság, mondják mindig az öregek könnyelműen legyintve tizenéves rokonuk vagy ismerősük aktuális lelki bajára, hiszen saját tinédzserkorukat valamikor harmincadik életévük betöltésének környékén feledték el végleg és visszavonhatatlanul. Fiatalság bolondság,…..
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
rifle02 2016.12.11 20:02:12
@Apadfaxa: kábszi ?
rifle02 2016.12.11 20:20:58
@javier: micsoda elemzés soha jobbat :))
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
rifle02 2016.12.10 00:30:28
@mobilos perpetuum: kívánom neked hogy te pedig egy ilyen vivő félébe nyulj bele
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
rifle02 2016.12.08 22:49:59
@Szilárd vélemény: melyik műsort nézed ?
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
rifle02 2016.11.22 22:26:28
@agimano: azt hittem csak nekem tűnt föl hogy Ginanak ezzel a hajjal nagyobb lett az orra ...
Tovább robog ezen a héten a Való Világ a Való Világban, meg Papi a Havas Henrik arcú Miciben. Ez a kettő pedig akkor találkozik, amikor a műsor első felében a műsort szerkesztő Bajszi-Gina páros végignézi, a játék S-Budget Bonnie és Clyde-jának az évődését. Mici akar cukiskodni, meg idegesítő…..
rifle02 2016.11.19 13:09:27
@Sanda.Ipse: Szai, be kellett regisztrálnom, hogy megkérdezhessem, hogy te minden egyes komment írásodnál, illetve válaszodnál le fogod írni még ezerszer, hogy Mici egy alkoholista, dagadt, prostituált vagy nem gondolod, hogy elég lesz már ? :)