Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sway

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi pár hónapban többször is megfordultam a Kádár Étkezdében, ami a Klauzál tér egyik régi gyöngyszeme. Az éttermet 1957-ben alapította Kádár Béla, az elmúlt húsz évben pedig Orbán úr tulajdonában van a hely, aki egyben a szakács és a mindenkivel elbeszélgető host…..
Kultplayen láttam, hogy megdokumentumfilmesítették a világ legkultosabban önpusztító újságíróját. A politoxikománia szakmai ártalom, de Hunter maximum Guiness-rekord lehetett volna azzal (tényleg, nem lett az?), ha egyúttal nem a világ legjobb újságírója. Még…..
Koponyányi Monyók szórakoztató parkolócetli elhelyezést fotózott nekünk, mellyel a lazításra próbál bíztatni mindenkit. Mi ilyet eddig csak mikulás csomag halommal láttunk, egészen közelről, de az inkább nyugtalanító volt. Nincs kétség afelől, hogy bennünk van a hiba:…..
Szabadrúgás Tizenegyes-tudomány 2008.05.22 18:27:00
Christiano Ronaldo elhibázta, Van der Saar kivédte. Azt hiszitek, véletlen. Frászt. A 11-es rúgás lélektanát, és gyakorlatát komoly kutató-csoportok elemzik. Rich Masters, John van der Kamp, Robin Jackson, a Hong Kong-i Egyetem professzorai például megállapították, hogy a kapusok…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
"- Safranek! - Igen, uram? - Valami újabb baleset? - Borotválkoztam, uram. - No de a keze... - Abban volt a borotva, uram. - Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse. Remélem, nem bántottam meg valamivel."Mr. Teufelnél már csak a Blikk együttérzőbb, amikor a tegnapi…..
hángörienidiocc A kultúra útjai 2008.05.12 17:13:00
Nemrégiben megjártam, ha nem is Tolnát-Baranyát, de Pécset mindenképpen, főleg a belvárosi részt. Igen, most megint az EKF program miatti siránkozás következik, csak egy kicsit másképp.Mivel most - ahogy az előbb említettem - csak a belvárosi részben mozogtam, ezért nem láttam,…..
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..
Új MÁV blog Bringázzunk 2008.05.05 07:39:30
Istenhozott a diszkrimináció országában. Valahogy kint magasabb az ingerküszöb. Igen az is érthető, hogy itthon miért nem, de azért ami sok az sok. Jegye volt? Gondolom igen, hiszen IC-n utazott. Akkor meg mi a baj? Biztos arra palyazott a kedves kaller néne, hogy majd a roma úriember…..
Klasszikus kis rendőrös nanotörténet, napos hétfőkre kiváló, főleg amikor már a folyókon is ívik a keszeg és remélhetőleg tombol a harcsa, miközben az ember a munkahelyére bezárva senyved. Csatoltam egy képet. 2008.05.02.-én 12:50-kor fényképeztem az egri Tesco parkolóban.…..
sway 2008.05.05 10:18:41
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
sway 2008.04.25 10:05:33
flexsnake

amikor hazajöttem csak simán elmentem néhány szolgáltatóhoz beszerezni az infókat és az esetleges szükséges nyomtatványokat mert szerettem volna netet a lakásomba. a kérdéses rész azon a papiron található ahol a lakás tulajdonosa hozzájárul a bekötéshez szükséges átalakításhoz. az ok a kolléganőd szerint az volt, hogy én nem ide vagyok bejelentve hanem még szüleim lakásába, illetve állítólag ezzel védi magát a cég a sok aljas albérlő ellen akik beköltöznek más lakásába előfizetnek és később nem fizetnek. mellesleg a beszélgetés normális hangnemben zajlott tehát nem az én készülékemben van a hiba. a lakás nem albérlet hanem absz. családi tulajdon, de nem is ez a lényeg. persze nyilván kedves ősöm sem menne tönkre ha véletlenül elmarad 3 havi díj ami után lekapcsolna a céged a hálózatról, de nyilván senki sem szeret még banki kölcsönbe sem kezest belevonni. itt viszont max össz 18ezer Ft-ról van szó és inkább nevetségesnek találtuk. ha kiadnám a lakást és az albérlő elém tenne egy hasonló nyomtatványt h legyek szives aláírni h kezességet vállalok ha esetleg nem fizeti a netet szerinted aláírom? nyilván nem.
egyébként született más megoldás.
mellesleg rád férne egy kisebb külföldi kiruccanás végre. megváltozna a normálisnak tartott világképed.
miért kellene adatot szolgáltatnom pre paid kártyához????? ezt soha sem értettem már 10 éve sem... a másik pedig h miért nem képes változtatni a szolgáltató a szabályzaton amikor eu-n belül a fényképes ID kártya elvileg egyenértékű az útlevéllel??? EU érted flex EU! pont az a lényege h bárhol vagy szinte ugyanolyan jogaid vannak. ha én stockholmban útlevél nélkül intézhetek bármit (bank, sim kártya stb) akkor itthon miért kérnek egy külfölditől (EU) útlevelet???

szerintem.
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
A sátán személyreszóló üzenetét kódolhatták ki a Sony Ericsson szervizében, amikor meglátták Endre interneten vásárolt telefonja garanciapapírját. Az üzenettől annyira megrémültek, hogy még válaszolni is elfelejtettek naiv ügyfélnek, akinek mondjuk korábban kétszer már…..