Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Szigorú elmebaj 2006.12.05 11:34:00
Mi ez a név, gyermekem? Mindenidők egyik legrosszabb névválasztása egyértelműen egy Kozsó alteregót rejt, aki álmában szintetizátor virtuóz volt, majd felkelt. Citrom egy olyan előadó, aki azt hiszi, hogy a zene a nyolcvanas években alakult ki, majd a nyolcvanas években megszűnt,…..
A rajongásnak is van határa, gondoltuk eddig, pedig nem, nincs neki. Az egy dolog, ha az ember a szobája falát Nox poszterekkel dekorálja ki, mert legfeljebb nem látogatja meg senki, ami adott esetben még áldás is lehet, esetleg vesz magának egy Pély Barna arcmásával ékesített…..
Csáp Géza Grandpierre Karácsonya 2006.11.29 14:01:00
Grandpierre "Vágtázó" Attilát nem érheti a vád, hogy nem teszi a dolgát; bár esetében már azt sem könnyű definiálni, mi a dolga. A csillagász-filozófus-zenész egy olyan könyvet mutat be ezúttal az ajándékozási szezonra, amire - saját bevallása szerint - még maga sem…..
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..