Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klenium

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az új kerékpársávok felfestése már több mint egy hónapja elkezdődött, azonban a kialakításuk, a szerepük és az, hogy szeptember után mi lesz a sorsuk, a mai napig heves érzelmi és adott esetben szakmai viták tárgyát képezik. Ez a körúti sávra kiemelten igaz, ami a Nagykörút városban betöltött…..
Rengeteg olyan állapot és tünetegyüttes van, amikor az orvos úgy látja, hogy a páciens vérének elemzésével juthat közelebb a betegség okainak felkutatásához. Sőt, ha valaki makkegészségesnek érzi magát, akkor sem árt évente egyszer egy szűrővizsgálat keretében a vérképét kielemeztetnie. Azt…..
Aki végre rászánja magát (igen, mindenki szánja rá magát!) és elutazik Japánba, az első, második (ezredik) útja során is rengeteg furcsasággal találkozik a szigetországban. Pár hónapja voltunk kint, és mi is sokmindenre úgy néztünk, mint borjú az Új kapura. Rengetegszer gondolkodtunk el itthon azon,…..
Norvégiát sokan pozitív példaként említik, és joggal. Következzen most néhány azon dolgok közül, amik miatt az ötmilliós ország büszke lehet magára. (Aztán majd egy másik posztban megnézzük azt is, mik azok, amik miatt nem.) Neked mit jelent a magyarság? Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz, miként…..
A különböző közösségi médiumok felületén irányadó, a meztelenség láttatására vonatkozó szabályoknak nem egy nagy művész esett áldozatul. Egy éve például a Facebook törölt egy hirdetést, amely Eugene Delacroix A szabadság vezeti a népet  című festményét tartalmazta a rajta látható női mell miatt, de…..
klenium 2019.06.16 09:04:48
Á, ez tök jó. A férfiaknál nem tiltja semmi, tehát tuti diszkrimináció van itt, már megint rákényszerítenek a nőkre valamit, titkolniuk kell. A melltartóról persze még ma is mondják sokan, hogy a célja nem a takargatás és a divat, hanem a védelem, mert a mell sérülékeny, nem túl jó, ha himbálózik. Amíg szabaddá volt téve, addig a férfiak hibásak voltak, mert nézték, belekényszerítették a nőket mindenbe. Manapság már a melltartóra is azt mondják, ennek semmi értelme, mocskos férfiak, miért kell ezt rákényszerítenünk, tök kényelmetlen és hasztalan. A mell elrejtése? Mocskos férfiak, csak ránk kényszerítik hogy takargassuk. Aztán aki nem takarja el, és találkozik valami idiótával, aki ezt másképp értelmezi, akkor mocskos férfiak.
Az a helyzet, hogy egy értelmes férfi ilyesmiket nem csinál. Nem gondolja, hogy bármit is kötelező lenne tenni, nem igazán érdekli a mell és mellbimbó mibenléte, és ő maga se mászkál akárhol egy szál gatyában, csak mert nem tiltja törvény, hogy a melle szabad legyen. Nem gerjedünk be akármilyen mell láttán, pl. egy festményt nézve, mert az csak egy festmény. Ellenben a nők keblei igen szépek, ha alkalmas a helyzet, lehet bennük gyönyörködni. Találja meg mindenki azt a módod, ahogy kényelmesen, magabiztosan, biztonságosan és elegánsan tud kinézni a mindennapokban ahelyett, hogy mindent egyenlőre akarnának hozni, és mindenért a férfiakat hibáztatnák. Nem kell mindent általánosítani, nem lesz sose két egyforma nő, mindenkinek megfelelő választás.
Véleményem szerint a mellbimbók takargatása előnyösebb, na nem úgy, hogy egy 1x1 centis területet kitakarnak, hanem az egész mellet. A mell sérülékeny tud lenni, táplálékforrás, védjük meg a mindennapokban. Ezen kívül erogén zóna tud lenni, ezen érték megőrzése pedig fontos, izgalmas a megfelelő emberrel megfelelő időben.
Míg a családpolitikai program 7 pontból áll addig a gazdaságpolitika csak 6-ot kapott. Összegezhetnénk az Ipar és Kereskedelmi Kamarában az MNB-vel közösen nagy csinnadrattával tartott kormánybejelentést. Orbán Viktor Facebook oldala..
Régóta olvasója vagyok a The Hustle hírlevelének (a Szilícium völgyben ezt böngészik reggel a szójalatte mellett a startupperek) és most beleakadtam egy hosszabb elemzésbe, ami a Kickstarter saját adatai alapján próbálja meghatározni milyen típusú projektek lehetnek sikeresek, illetve hogy mennyi…..
Mottó 1.: Humorban nem ismerek tréfát. (Karinthy Frigyes) Mottó 2.: "...Emberek, nem vadak -elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,nem kartoték-adat.Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,jó szóval oktasd, játszani is engeddszép, komoly fiadat!" (József Attila, Levegőt! c. versének…..
  Országszerte másod- és harmadfokú figyelmeztetések vannak, hisz az időjárás meghaladja a 29 Celsius fokot! Hasít a nyár, a fülledt meleg levegő sokkal ingerültebbé, feszültebbé és fáradtabbá teszi az embert! Ebben a cikkben olyan tippeket osztok meg veletek, amelyek segíthetnek, hogy hogyan…..
klenium 2017.08.04 16:28:00
Szalai Szabolcs írása   Nem mindennapi "élményben" volt része annak, aki reggel az ATV-vel indította a napot. Hajnal Miklóst, a Momentum Mozgalom szóvivőjét a Start című műsorban kérdezték a hétvégi Nyitás Fesztiválról, amikor is az 5. perctől olyan médiatörténeti eseménynek lehettünk szemtanúi,…..
A különböző diszkontláncokban sokszor óriási akcióval árulják a hamarosan lejáró termékeket. Nem kivétel ez alól a pékáru sem, mely a többi termékkel ellentétben, jóval lejárati dátuma után is fogyasztható marad, amennyiben lefagyasztjuk, és csak közvetlenül fogyasztás előtt engedjük fel. Ezt…..
Nem állítja le a kódoltan zsidózó állami propagandakampányt, hiába kérte tőle a Mazsihisz...
klenium 2017.07.09 12:12:42
@morpho: Tipikus hibás érvelés. Az, hogy zavar ennek a blognak és az üzeneteknek a stílusa, és ahová ez tart, sehogy sem jelenti azt, hogy nem zavar amit a kormány művel. Attól, mert nem ordítom én is a cikkben leírtakat, még nem leszek a kormány támogatója. Nem véletlenül többes szám 1. személyben beszéltem. Engem zavar mindaz, amit leírtál, nem tetszik, amiket felhoztál, ne akard nálam jobban tudni, hogy mit gondolok. De ez még nem ok arra, hogy lesüllyedjen az ellenzék a kormány szintjére. Ettől még lehet normális cikket írni.
klenium 2017.07.09 13:35:04
@Bikkfanfutyulo: Igen, ez volt az egész mondandóm legfontosabb része, egy darab szám. Gratulálok amiért észrevetted, nyereményed egy piros hifi!
A vagyonbevallásában tagadott le valamit Rogán Antal, ugyanis olyan helyen nyaral éppen, amit semmiképpen se engedhetne meg magának. Az átlagmagyar egy éves nyaralási pénzét költi el ugyanis egyetlen éjszakára egy luxushotelben. ..
Két idei hír: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház havonta bruttó 800 ezer forintot fizet kommunikációs szolgáltatásokra az Ypsylon Média nevű cégnek, amely Szabó Lászlóhoz, a fideszes Deutsch Tamás vezette sportminisztérium egykori helyettes államtitkárához köthető. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház…..
klenium 2017.06.17 13:44:00
@kvadrillio: A napi gyógyszeradagodat bevetted?
Egy ilyen kicsi alapterületű lakásról senkinek sem a sötét színek jutnak eszébe. Pedig működhet, ha jól választjuk meg az arányokat. Vagyis ha teret engedünk a világos színeknek is.  Ebben a kislakásban a törtfehér-fekete kontrasztját emelték ki, ami azért szerencsés választás, mert rengeteg…..
klenium 2017.06.10 19:26:07
@GiaMarie: Akár hiszed, akár nem, van, akinek elég 1 kabát, 1 cipő, vagy 10 perce kézzel mosogatni evés után, lehet a házban közös mosóhelyiség van (ha jól tudom pl. Svédországban divat ez a módszer), felesleges kacatokat nem tartanak a lakóházban, és szereznek egymáshoz bújva aludni. Nyilván nem való mindenkinek ez a ház, de csak mert neked százszor nagyobb hely kel, még nem lesz használhatatlan ez a ház.
klenium 2017.06.11 11:45:27
@klenium: OMG, mennyi helyesírási hiba volt ebben. :D