Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thebear

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Akkor fussunk neki megint, mert úgy látszik az elmúlt hónapokban semmi nem változott meg a "pereld a bankod" féle hozzáállások során. Nyugodtan állj bele a téged ért valós/vélt igazságtalanságokba és lehetőség szerint álljál ki magadért. Nem ezzel van a probléma, hanem az…..
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
TComment Autót 200 ezresért? 2014.02.26 06:15:00
Keresik őket, adják-veszik őket, mennek, amíg van vizsga, aztán bontó. A Halál Völgye tele van romokkal, de vajon akadnak túlélők? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Égéstér 93. adásának kommentposztja...
thebear 2013.11.08 06:39:36
TComment Az utolsó tégla 2012.11.23 09:57:04
Sokat azért inkább nem forogtam a sárban, mert a traktorosnak el nem tudtam volna magyarázni, hol vagyok éppen Ha ön szereti a kutyákat és kerülné a feltűnést, akkor az X-Trail az ön autója még mindig. Mert kedves, puha és jóindulatú, mint egy öregedő retriever és a családja…..
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
thebear 2012.01.12 21:11:28
@lwcolors: kezdek türelmetlen lenni. Hány kiló a quash? Hány lóerő az 1,6? Hagjyuk már a marhaságokat. 150LE 320 Nm a 2.0 dci. Ha mondasz egy benzinest ami az 1627 kilót megmozgatja az én taposós tempómmal 8,6 literrel akkor azonnal odaadom a kocsit.
thebear 2012.01.12 21:19:00
@thebear: ismételve magam. Ez a kocsi benzinessel ennyivel kevesebbet fogyaszt. Nyilván kisebb kocsi kisebb motorral, tömeggel kevesebbet. Csak pl. a Quashnál én bevertem a fejem az ajtőnál a tetőbe. Nekem kicsi. 194 cm....
thebear 2012.01.12 21:21:27
@sópipa: troll.................
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
thebear 2010.01.15 11:25:42
@Speedman: Nem mindegy, hogy ki jár azzal. Aki tudja és jogosult a használatára, vagy egy bűnöző, aki csak tudja használni:)))
És csupán azért írtam ki, hogy mielőtt elkezd bűvészkedni valaki gondoljon már bele kicsit kivel állhat szemben. És a gázpisztoly messziről kiválthatja, hogy lelövöm, mire bocsánatot kér, hogy ez csak egy gáz/riasztó...
thebear 2010.01.15 15:43:30
@Speedman: rosszul tudod.
Mai posztunk beküldője esetében megértem azt, hogy nem szeretné még a nevét sem nyilvánosságra hozni, bár ha feljelentést tesz, a magyar jog nagyszerűsége miatt a feljelentett fél láthatja az összes személyes adatát. Engedjétek meg, hogy mai friss és felkavaró kalandomat egy…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..