Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webgarden

99 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Orbán Beáta és Dr. Kovács Kincső doktornőink várnak minden kedves kis pácienst, amennyiben szükség van teljes hasi-, szív- vagy egyszerves ultrahangra. Idősebb kedvenceknél kifejezetten javasolt az ultrahang vizsgálat (és természetesen laborvizsgálat), hogy megelőzhessük vagy időben…..
Húsvétkor is, mint mindig 0-24 számíthattok ránk! 2024.03.29 s 2024.04.01. között az országos mentőszolgálatunk állatoknak NON-STOP üzemel! Amennyiben az ország bármely pontján gond van kedvencetekkel és nincs elérhető állatorvos a közelben valamint nehézségekbe ütközik a…..
A kutyák és macskák tetanus betegsége nagyon ritka, de annál kegyetlenebb. A ritka előfordulás miatt is volt meglehetősen furcsa az egyik hétvégi ügyeletünk, amikor este megérkezett Nokedli cica, reggel pedig Tara kutya – mindketőjüknél a tetanus tipikus tünetei látszódtak. Tara és Nokedli…..
Montenegró kutyásoknak Február-Márciusban a legjobb. Nyáron nagyon meleg van, rengeteg az ember a strandokon és nem feltétlenül kutyabarát minden helyszín (bár minden évben rohamosan javul a helyzet). Az év ezen időszakában tietek az egész tengerpart, ha kutyával érkeztek.  Az előző…..
Szabadulj ki a szürke, hideg, borongós hétköznapokból kedvenceddel! Január-Februárban már nagyon sokan elfáradunk a téltől, várjuk a napfényt és egy kis meleget. A repülős utazások nem éppen ideálisak kedvenceinknek, főleg a nagytestű kutyák gazdáinak, akiknek majdnem lehetetlen, hogy szeretett…..
Magyarországon egy házikedvenc túlélése hirtelen bekövetkezett betegség vagy baleset esetén sajnos attól is függ, hogy az ország mely részén lakik a gazdi kedvencével. A Debra24 legutóbbi összesítése szerint 19 megyéből 12 megyében nem megoldott az éjjeli állatorvosi ügyelet. Vannak olyan megyék,…..
A Supervet állatorvosi rendelő és ügyeletnél mindig azon törjük a fejünket, hogyan tudnánk kedves pácienseink gazdáinak az életét is kényelmesebbé tenni.  A Supervet legfontosabb értékei az állatszeretet, a minőségi gyógyítás, az egész országban elérhető mentőszolgálat állatoknak - és ezáltal esély…..
Kutyáink hűségükkel és vidám természetükkel hódítják meg a szívünket, azonban gyakran elfelejtjük, hogy a fogazatuk is figyelmet igényel. A kutyák fogkövessége és fogászati problémái sajnos gyakoriak, de szerencsére megelőzhetők és kezelhetők. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, miért fontos a…..
A good website can always show something new, is always informative. One example: our client, Supervet veterinary clinic website displays the expected waiting time in real time on the website and which veterinarian is available in that time. The clients are always watching supervet.hu Is not enough…..
Ma már mindenkinek lehet weboldala. Pár kattintás egy on-line felületen és már kész is a honlap. Minek akkor webdesigner cég?  Egy jó webdesigner segít kitűnni a tömegből, hogy ne a tied legyen a sok tucat weboldal egyike. Mutasd meg a nagyvilágnak, hogy igényes vagy, figyelsz az apró részletekre…..
Maja von Hohenzollern hercegnő visszajáró gazdink és nagyon lelkes állatvédő, aki sokat tett már az állatok jólétéért és ügyükért nemzetközi szinten. Hohenzollern hercegnő inspirált bennünket arra, hogy meghirdessük ingyenes ivartalanítás, szívféreg szűrés és laborvizsgálat pályázatunkat, mely…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy megtehetjük a már általunk és régen várt bejelentést! Mostantól a Supervet MINDEN szombat reggel 8 óra és hétfő reggel 8 óra között NON-STOP, csakúgy, mint az országosan elérhető Supervet mentőszolgálat állatoknak! A teljes nyitvatartási idő alatt recepciós…..
Kellemes Augusztus elsejét kívánunk minden kedves állatbarátnak! Mostantól új időszámítás kezdődik a Supervet életében!   Az utóbbi időben több kritikát is kaptunk a hosszú várakozási időről. Örömmel jelentjük, hogy a hosszú várakozási időknek vége - a normál rendelési időben…..
Maya (Bátor) az 1 éve ellopott szépséges huskylány tegnap hazatért Zágrábból Mint korábban hírt adtunk róla, Zágrábban egy erdőben kikötve találtak kutyákat. A zágrábi bajtársaink ( Dumovec zágrábi menhely)  bevitték őket a menhelyre majd chipet olvastak. Közösen felgöngyölítettük a…..
Megérkezett a várva várt nyár! Kedvenceink hőleadása különbözik az emberekétől, ezért is kiemelten fontos, hogy figyeljünk rájuk.  A legfontosabb, hogy megelőzzük a hőguta kialakulását, ha már megtörtént a baj, életmentő, hogy felismerjük, elsősegélyben részesítsük és mihamarabb állatorvoshoz…..
Megalakulásunk óta folyamatosan elérhető a Supervet mentőszolgálat. Az ország egész területére lehet hívni, ami hiánypótló az esti órákban, hétvégeken és ünnepnapokon főleg olyan településen lakó gazdik számára, ahol nincs állatorvosi ügyelet.  Temészetesen Budapesten is sokszor hasznos és…..
  Érdekes anomáliára derült fény nemrégiben az egyik ügyfelünknél: kiderült, hogy, ha a google navigációba írják be az ügyfél cégének a nevét, akkor jó címre viszi a vásárlót, azonban ha az apple térképét használják navigációnak, akkor pont a konkurenciához navigál a térkép. Kijártuk az utat és…..
Mostanában minden napra jut olyan látogató a Supervetben, akinek toklász került valamilyen testrészébe (fül, orr, mancs, bőr). Kerüljétek a toklászos réteket, területeket, hiszen néha nagy bajt tudnak okozni ezek az ártatlannak tűnő nővényi részek. Miért veszélyes a…..
Az alábbi bejegyzés az állatkórház egyik alapítójának, Endrének a személyes tapasztalatain alapul, aki 0-24 bent van a Supervetben.  Sokmindent olvasunk az interneten, hogy mit szabad és mit nem szabad kedvenceinknek vagy nekünk, mint gazdiknak. Ezek közül a különböző internetes fórumokon lehet…..
Húsvét hétfőn több, messziről érkezett gazdi várt a Supervetben. Volt, aki 200, más 280km-ről érkezett hozzánk, hogy meggyógyítsuk kedvencét. Gömbi kutyus nagyon rosszul volt, azonnal bevettük a kórházba és elkezdtük az infúziós kezelését. Ekkor még babéziózisra gyanakodtunk (egyik leggyakoribb…..
A kutyák Ehrlichiosis megbetegedése egy bakteriális fertőzés, amelyet a kullancsok terjesztenek. A megbetegedést az Ehrlichia canis nevű baktérium okozza. Az Ehrlichia canis baktérium a kullancsok nyálával kerül át a kutyák véráramába, ahol a kórokozó elkezdi pusztítani a vérsejteket és más…..
A kutyák szívférgessége, vagy más néven dirofilariosis, egy súlyos betegség, amelyet a szúnyogok terjesztenek. A kórokozó a Dirofilaria immitis nevű fonálféreg, amely a kutyák a szívében (jobb szívfél) és a tüdő (bizonyos) vérereiben él.  Fotó: Bing A betegség tünetei először nem túl…..
Gyakori vendégek a Supervet állatorvosi rendelőben rendelési vagy ügyeleti időben olyan páciensek, akik szeretnek mindent szétrágni, megenni. Az esetek egy részében ileus, azaz bélelzáródás alakulhat ki.  A bélelzáródás (ileus) súlyos állapot, amely nagyon veszélyes lehet, ha nem kezelik…..
Légy részese a társadalmi felelősségvállalásnak!   Támogasd az állatokat és mi ismertté tesszük vállalkozásodat! A magyar állatvédelem gerincét az állatvédelmi szervezetek adják, azonban a sok állatbarát magánszemély támogató nélkül nem tudnánk működni. Szeretnénk, ha a vállalkozások is…..
Gyomorcsavarodás esetén nagyon fontos, hogy kedvencünk azonnal kerüljön olyan állatorvoshoz, ahol fel vannak készülve az azonnali műtéti megoldásra. Mindenképp telefonáljunk oda a rendelőbe, állatkórházba, hogy fel legyenek készülve az érkezésre, hiszen minden perc számít. Akkor beszélünk…..