Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csák Viktor KK

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"- És most ÚJRA kapcsolunk Siófokra, ahol élőben jelentkezik Csák Viktor, Kreatív Kontroll. Szia, Viktor, mi újság az előadóteremben?" Hölgyeim és Uraim, hát eljött ez a pillanat is, ezennel ugyanis kezdetét veszi az első Ecommerce Plage, vagyis a Haladó e-kereskedők konferenciája. A konferanszié…..
"- És most kapcsolunk Siófokra, ahol élőben jelentkezik Csák Viktor, Kreatív Kontroll. Szia, Viktor, mi újság az előadóteremben?" Hölgyeim és Uraim, hát eljött ez a pillanat is, ezennel ugyanis kezdetét veszi az első Ecommerce Plage, vagyis a Haladó e-kereskedők konferenciája. A konferanszié már…..
Induljon a banzáj... Folytatódik a 27. Országos Marketing Konferencia: újra megtelt a Plenáris terem, és a színpad ismét a nagy koponyáké. Tegnapi közvetítésünket itt érheted el, ma pedig a Vágta után újabb előadásokat hallgathatunk meg, csak egy kicsit más formában, más néven. A Marketing…..
27. Marketing Vágta 2016: odakint borongós idő, itt benn jó hangulat és zsúfolásig megtelt Plenáris terem.  Délelőtt még én is itt leszek, viszont délután átülök a tartalommarketing- és a digital hack terembe. Balázs marad, ha helyettem őt majd szeretnéd olvasni, akkor szomorú leszek, de megvan rá…..