Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aute

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.22 15:03:39
Több mint 250 olvasatlan e-mailem van, ma remélem át tudom nézni őket mind és ahol szükségesnek látom, ott válaszolok is. Nem lesz 2 perc... Sajnos utóbbi hetekben nem tudtam rá annyi időt szentelni, mint kellett volna.A "Gyakran Ismételt Kérdések" részleg meg…..
Garry's mod Időzített Gráá 2008.08.20 00:19:00
ez egy időzített üzenet :D ..
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..