Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjétek meg Geronazzo Máriát, a hét Szuperpumáját. A hölgy magyar származású, a furcsa vezetéknév negyedik olasz férjétől maradt rá. Igen, habzsolja a fiatalabb pasikat, óriási játékos! Ám nem ezt jegyzi meg elsőre vele kapcsolatban az ember, hanem azt, hogy…..
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.27 15:18:19
spájdernecc · nyolclab-csapda.blog.hu 2008.05.27. 15:13:10

van egy srác is a 2dik oldalon király tetkóval
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
1, Rúgd ki a csajt 2, sírdogálj neki 3, hagyd, hogy vígasztaljon 4, csináld ezt meg többször. Hidegrázós érzés, amikor két ember a fix párkapcsolatában egy pillanatra kilépve átéli a szerelmet, hogy durvább sérüléseket szerezzenek ezzel, mint bármelyik hosszú kapcsolattal.…..
Az egymondatos szakítások egyértelműek - az egyik fél számára. A másik fél meg mormolja csak az elhangzottakat, hátha feltárul valami örök igazság, esetleg egy végső értelmezés. Sziasztok! A történetem rövid lesz, mindössze egy lekoptatós mondat. Előzménynek…..
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.26 16:03:30
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.26 23:42:32
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.27 01:32:41
A cannes-i és párizsi napokat lassan törlöm ki az emlékezetemből, mint kósza csipát. Budapest más, mert a jelszó is közelebb áll a sporthoz: vagy szálljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek keményen. A Tour De France országából mi sem mondhatunk mást. Innen loptam Sziasztok, a…..
Különös fordulatok, búskomor, antiszoc tag, akiről a történet egy későbbi pontján kiderül, hogy mixer. Vagy ez csak nekem fura?Mindegy, lejárt szavatosságú gumicukrot semmiképpen se együnk meg, mert csak baj lesz belőle. Néhány éve még vidékről jártam fel néhány…..
Subba Szegény lány, de csúnya 2008.05.26 10:01:00
Mire jó ez a túlzásba vitt metroszexualitás? Meg vannak ezek mán teljesen bolondulva. Emlékeztek még Okkerboy-ra? Tavaly szerepelt nálunk a narancsfejű partifiú, akinek kicsit megszaladt a keze az önbarnítóval. Örömmel állapítottuk meg, hogy…..
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.26 10:48:06
Ez itt most nem a humorosnak szánt leadek gyümölcsöző terepe: sajnos nem vicc, a fiú öngyilkos lett a szakítás után, levélíró kérdése pedig: "Ki kit szopatott? Döntsétek el." Sziasztok! Volt pár kapcsolatom az életemben, de 26 évesen ezt ki nem mondhatja…..
Mondom én, jön a nyár, jönnek a nyaralós-szakítós történetek. Mondjuk arra azért nem gondolnék, hogy egy éve tartó kapcsolat majd pont a görög tengerparton megy tönkre, dehát ilyen is van. Nézzétek a klipet, ilyen nyarat akarok! Sziasztok! Az én történetem lassan 1éve…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.23 22:11:52
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.23 22:33:08
Egy jóóóó szakítást igazán kifejezően, tényleg csak tőmondatokban lehet megírni. Együttélés, szétköltözés, isteni szikra. Ezért nem érdemes hajnalban ingeket vasalni. Pláne pólókat.Sziasztok! Ez nem éppen egy friss story, de hát mások történeteit végig olvasva,…..
Nem tudjuk, hogy ki ő vagy miről beszél, de azok a kifejezések, és a hangszín adja az alkoholt már csak képzeletben is. Jaj milyet kordult a gyomrunk egy jó kis pálinkára!    ..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
Budapest A világváros áldozatai 2008.05.20 14:04:00
A Főpolgármesteri Hivatalban gyakran érzem azt, hogy állatokkal vagyok körbe véve, de ezt persze csak átvitt értelemben értem, hiszen a valóságban emberek és hivatalnokok vesznek körül. Ugyanakkor főpolgármesterként felelősségem teljes tudatában kijelenthetem, hogy városomban,…..
Nou San Trafford Mocskos Chelsea! 2008.05.20 12:01:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Valóban olcsón úszta meg a levélíró, hiszen nem vitte el a lány bosszúálló disznótorra, helyette napi kétszer főzött melegételt, ebédre két fogást, vacsorára egy harmadikat, közben meg elfelejtette, hogy van egy pasija, kivéve ha éppen egy autóra volt szüksége. Sziasztok!Jó…..
el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.05.20 08:35:46
Nincs melled? Nyerjél egyet (kettőt)! Igen, éreztük mi a múltkorában, hogy figyelmünkre érdemes a legeslegújabb közösségi halmazat, a donna.hu. Akkor picit értetlenkedtünk, hogy miaf ez az új nőies júzergyűjtemény, de most végre megvilágosodtunk, mert kirukkoltak a nagy…..
Az ízlés, különösen a zenei, már többször vezetett szakításhoz, ami valahol azért érthető. Egyébként a zenész barátnak szerintem is illik táncolni a zenéjére, akár rock, akár hiphop, akár progressziv trance az. Nem elég nem lehordani. Pár napja vágták a fejemhez…..
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Ha egyszer elkészül a szakítólexikon, akkor a somlói címke mindenképpen erre a bejegyzésre fog mutatni. Ilyet kitalálni sem lehet, mégis könnyen bevonulhat az urbánus folklórba. Hello ott, nosztalgiáztam az archívban, és egy rövid nekem is van az emlékeimben, amikor…..