Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bertrane (törölt)

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..
bertrane (törölt) 2009.11.08 12:02:03
@Meister:
A maszop 8 éve van kormányon és mostanában tényleg nem tudja mit akar, de van egy professzionális pártapparátusa. Vannak szakértőik olyanok amilyenek, de ettől függetlenül kormányképesek. A Jobbik nem.

Tudom tudom turul üzeltlánc meg minden, de inkább most hagyjatok ezekkel a szarságokkal. Ja és zsidó vagyok. Nem kell mondani. Tudom én is.
Vágó István nem harcol tovább a főnökeivel a Párbajért, úgyhogy már biztos, hogy az Áll az alku után sem folytatódik a kvízmester bukott vetélkedője – írja a Blikk. Mint már megírtuk, a Párbaj mindössze 36 adást ért meg a TV2-n. A nézettségi adatok nem hozták azt,…..
bertrane (törölt) 2009.10.28 17:29:46
@Fedor:
sztem is rossz helyen van az vessző:)
ON
Mindent vagy semmit? Csatlakozom!
Paul Haggis kétszeres Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező (Ütközések - legjobb rendező, legjobb eredeti forgatókönyv, de ő írta a két új Bond-film és a Millió dolláros bébi forgatókönyvét is, bővebben itt: port.hu és IMDB oldalak).Nemrég hozta…..
bertrane (törölt) 2009.10.26 19:10:03
@Pszientológus:

SP??? őőőő ugye ő nem az a gyerek, aki a tinipicsákat hülyíti? Egyáltalán mi ez?

Mi az a tech?
A bloghu mostantól kezdve alkalmat kínál arra, hogy bizonyos szavak használatát ne engedélyezzük, úgyhogy én most élek ezzel a lehetőséggel. A továbbiakban a következő szavak tiltottak itt a hángörienidioccon:1. Lenyilatkozta - na, ez az a szó, amit ha meghallok, vagy…..
bertrane (törölt) 2009.10.18 10:04:45
@TaTa86.:
Integrálni senki sem tud. Ezt még az előadók is bevallották:) Mármint, hogy mindent azért ők sem. Bár még így is messze jobbak benne...
Flegman nevű olvasónknak hála kiváló videóval gazdagodott a "tévébemondók hülyeséget beszélnek"-rovatunk, ebben éppen az m1 egyik arca javasolja a ma délutánt munkahelyükön töltő ezreknek, hogy hagyják a francba a melót, inkább nézzék online a Magyarország-Ghána…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
bertrane (törölt) 2009.10.09 14:25:08
A tudomány az szekta? Miért kényszeríti a hittételeit az emberekre? Miért kell állami intézményekben folyamatosan változó "tudományos" dogmákat bemagolni? Miért csak az végezhet szabadon valamiféle tevékenységet, aki hithűen elsajátítja ezeket a dogmákat, és…..
bertrane (törölt) 2009.10.06 12:39:23
@wmiki:
ezt nem értem. üldözni fog? megéget? megkínoz? azt mondja boszorkány vagy? remélem érted mire akarok kilyukadni...

Amúgy pedig nagyon érdekes, hogy egy TUDOMÁNY által TERVEZETT valamin kommunikálunk. Aminek az alapjait egy meleg és egy zsidó férfi rakta le. Az operációs rendszeredet -ha Windows- pedig egy ateista írta. Őket bizony régebben tényleg ÜLDÖZTÉK volna. Csak hogy tiszta legyen kikről van szó: Turing, Neuman, Gates. Téged KIKÖZÖSÍTENEK.
Minden egyes pillanat amikor a gépedhez ülsz, a találmányaikat használod, és mikor írsz egy posztot bizonyítod hogy a modelljeik élnek és működnek. (qunatum fizika, számelmélet, algoritmikus programozás)
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..
Megvan az abszolút kedvencem különbségkereső kategóriában. Imádtam a Dreams-et és a Piroskát is, de az Isis mindenen túltesz. Aprólékosan kidolgozott, gyönyörű képek, melyek a múlt század eleji rémregények illusztrációit idézik. Idegborzoló zene, az a fajta, amit a filmekben…..
bertrane (törölt) 2009.09.12 17:46:39
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Olasz fórum Mourinho ante portas 2009.09.01 07:40:00
Látva a bajnokság első két fordulóját kijelentem, hogy ebben az idényben lesz olasz Bajnokok Ligája-elődöntős csapat! (először döntőst akartam írni ) Ha nem az Inter, akkor a Juve. Esetleg mindkettő! (a firenzeiek nem a Debrecen miatt nem lesznek ott. És akkor innen is: Hajrá…..
bertrane (törölt) 2009.09.01 10:16:10
@cámpuszmadár:
Hát jah:) Ha a tavalyi Barcát az első 2 meccs után ítélték meg...(1 iksz és egy vereség)
Egyébként meg Múúúúú sztem a világ egyik legjobb szakembere, a legnagyobb baj, hogy Olaszországban adókkal meg minden szarral hosszútávra baszták el a futballt. Most még nem látszik annyira, de a BL kieséses köreiben már vannak jelek.

Mindenesetre:INTERMASSIMO!!!!!!!! (ez így nem tudom helyes-e:)
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
bertrane (törölt) 2009.08.16 18:48:20
@sTATariusORaTor:
Bazmeg Pécsett svábbál is van....ÉERTED???? SVÁBBÁL!!!!
bertrane (törölt) 2009.08.16 21:26:14
@szabiaki:
Bocsánat. Én itt még eléggé kezdő vagyok.
MedIQ A testedzés nem fogyaszt? 2009.08.09 09:07:00
A PLoS One nevű rangos, nyílt hozzáférésű szaklapban érdekes cikket publikáltak a minap. Azt régóta tudjuk, hogy a rendszeres testedzés (heti 3-4-szer napi 30-60 perc) segít megelőzni a cukorbetegséget, szív- és érrendszeri gondokat, illetve néhány ráktípust is. De hogy a…..
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
A történelem a legjobb esetben is csak rekonstrukció. Kísérlet annak a megragadására, milyen lehetett a valóság akkor és ott. Kísérlet, hiszen sem közvetlen megfigyeléssel, sem kísérlettel nem ellenőrizhetőek a feltételezések. Mivel mi a történelem folytatásában élünk,…..
bertrane (törölt) 2009.08.01 11:03:48
@Vidéki:
www.dialogcampus.hu/index.php?page=kiadvany_reszletes&kat=&kid=59

Lényegében ugyanaz egy PTE-KTK-s gazdaságtörténész szájából. Érdekes. Olvasmányos. Csak hát az ára...
bertrane (törölt) 2009.08.01 11:08:02
@bertrane:
Bocsánat ugyanaz amit Ms. Crone írt le.
@Lord_Valdez:
A legújabb oxfordi és más gazdaságtörténészek már az "ipari forradalom" jelzőt is vitatják, hiszen milyen forradalom az amely 1698-tól 1900-ig tart?
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..
Nolik nickű olvasónk (akinek hőseiről szemfüles olvasóink rögtön látni fogják, hogy egy szomszédos, ámde régi formájában azóta megszűnt állam hajdani hadseregében szolgáltak) az emberiség örök kérdéseinek egyikét járja körül, igényes, mondhatni irodalmi stílusban.…..
bertrane (törölt) 2009.06.29 17:58:04
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
bertrane (törölt) 2009.06.21 16:08:42
@sifti85:
Igen ez kb olyan lehet mint a rex felügyelő, ami a sorozat alatt több kutyát is szerepeltetett. Valszeg Stig sem egy ember, hanem több.
Olasz fórum Nápolyi civilprogram 2009.06.20 14:00:00
Szerintem az úgy van, hogy ha a hivatalos hatalom nem csinál meg valamit, azt így vagy úgy megcsinálják az emberek. Többnyire. Most, itt a tisztaságról van szó! Nápolyban, a belvárosban, a centro storicóban, egy téren – neve Santa Maria la Fede – a gond megoldódott egy…..
bertrane (törölt) 2009.06.20 23:27:03
 A festői Tiszaparton, a kies Alföld kellős közepén álló Martfűi Sörgyár a legkellemesebb arcát mutatta ezen a kora júniusi reggelen. A hullámzó búzatáblák felett már messziről látható impozáns víztornya, melyen óriási betűkkel az áll: Heineken.A 80-as években a…..
bertrane (törölt) 2009.06.16 20:43:37