Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fegyula

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalocsa blog Újabb "szemét" ügy 2017.01.18 10:12:31
Legutóbbi cikkünk után kaptunk egy levelet (azért levelet mert az írója nem tudott/nem akart regisztrálni a blogon), ahol kifogásolta, hogy miért foglalkozunk annyit az előző időszak hiányosságaival, hiszen csak az nem téved aki nem dolgozik, ráadásul sok esetben nem is a helyi önkormányzatok voltak…..
Szebb ajándék is kerülhetett volna a város karácsonyfája alá.  Dr. Bálint József sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az előző önkormányzat újabb csontváza 50 milliójába kerül a városnak, mellyel 263 millió (!!!) forintra növekedett az a pénzügyi teher, mellyel a 2014-ben megválasztott…..
Néha furcsa paradox dolgokat tud produkálni az élet. Arra bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2010-ben, az akkori győztesek egyetlen tollvonással eltörölte városunkban a nyugdíjasok részére húsvétkor és karácsonykor kiutalt kétezer forintos támogatást, amit 2014-ben, Bálint József vezette új…..
2016. december 8-i testületi ülésen két kiemelt témában is döntés született. Az egyik napirendi pont szerint a város gyermekétkeztetési feladatok ellátására intézményt alapít, a másik napirendi pont a városi Uszoda üzemeltetését rendezte...
Haladva 2016 vége felé, a városon úgy söpörtek végig a zendülések szelei mint Herman Wouk zseniális regényében a Caine hadihajón. Pedig jelenleg még béke is van, bár az elmúlt hetek, hónapok migráns kampánya jobban hasonlított egy közelgő háborúhoz, mint egy békés népszavazáshoz. Annak ellenére,…..
Fegyula 2016.11.30 11:50:35
@BigAce: Egyet értek. Ebben az agyonpolitizált közegben tényleg felüdülés volt olvasni a fenti írást. Lehetne így is politizálni? Vagy ez tényleg vágyálom?
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
Kalocsa blog Közeleg a tél 2016.11.18 14:54:25
A hét elején ízelőt adott a fagyosra váltó, leköszönő ősz, voltak napok amikor felrémlett George R. R. Martin, A tűz és jég dalában (sorozatban Trónok harca) szereplő Stark-ház mottóját: “Közeleg a tél” – volt olyan országrész ahol már hóemberek tornyosultak, de mifelénk ez még szerencsére elmaradt.…..