Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suttyokalocsa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
Kalocsa blog Közeleg a tél 2016.11.18 14:54:25
A hét elején ízelőt adott a fagyosra váltó, leköszönő ősz, voltak napok amikor felrémlett George R. R. Martin, A tűz és jég dalában (sorozatban Trónok harca) szereplő Stark-ház mottóját: “Közeleg a tél” – volt olyan országrész ahol már hóemberek tornyosultak, de mifelénk ez még szerencsére elmaradt.…..
Suttyokalocsa 2016.11.22 20:48:46
Megtörtént az, amire kevesen számítottak. A Képviselő-testület legutóbbi ülésén, az építményadó emelése nem kapta meg a kellő szavazatot. Ezen talán mégsem kéne csodálkozni, ki szeret több adót fizetni és ki meri felvállalni a népszerűtlen döntéseket és ki tud túllépni saját maga politikai…..
Suttyokalocsa 2016.11.15 06:49:57
Ez gáz akkor most ez hogy van? kalocsa.mszp.hu/blog.php kinek van igaza. Akkor most ezt az oldat ki szerkeszti? A Gabika most mszp -s vagy DK -s? Akkor most a polgármester rosszban van velük? Vagy a Melinda lesz az új polgármester?
Horváthné Csortán Krisztina 2016. szeptember 13-án írásban lemondott a TDM Kft ügyvezetői posztjáról. A taggyűlés szeptember 28-án elfogadta az ügyvezető asszony távozását. A taggyűlés Kalocsa Város Önkormányzatát hatalmazta fel azzal, hogy írja ki a pályázatot az ügyvezetői feladatok ellátására. A…..