Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi04

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Steven Greer legújabb filmje megérkezett! Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?..
Andi04 2020.04.29 19:25:46
@Zita99: www.youtube.com/watch?v=MSCtYzb4es0 A youtube-on itt található.
Andi04 2020.04.29 23:00:43
@pietnik: Szuper, nagyon örülök :)
Andi04 2020.05.16 20:35:25
@ksmnk: Küldj egy e-mail-t a kedvesvagyok kukac gmail pont com emailre, és átküldöm.
David Wilcock frissítései. Még soha nem volt ekkora egyetértés a földalatti média arcainak berkeiben. Amit most látunk a világjárvány hiszti kapcsán, az a várva várt esemény, mely felszabadítja a bolygót a sötétség régóta tartó fogsága alól...
Andi04 2020.04.20 13:33:42
Érdekes, hogy én pont azt látom, hogy haladnak a dolgok és rengeteg változás van, nap mint nap.
Nagyon izgalmas ez az egész, ma konkrétan kirobbanóan boldog vagyok. Miért? Csak úgy, valami olyan energiát érzékelek, ami egyre könnyedebb, egyre teresebb. Viszont azt tudni kell, hogy nem dőlök be semmilyen olyan propagandának, ami azt sugallja, hogy nem változik semmi, hogy csak most jön igazán a rossz világ, ésatöbbi. Vagy legalábbis nem pörgetem rá magam ezekre. Ha mégis kicsit igen, akkor észreveszem és abba hagyom. Amikor valami hírt olvasok vagy hallok, megkérdezem, ez igaz számomra? És ami nehéz, összehúzó, az számomra nem igaz. Ha a bolygó emelkedik és ez sok mindennel együtt rezgésemelkedést, változást jelent, akkor mi az vajon, amivel ehhez én is hozzájárulhatok? Hálával, örömmel, tisztelettel nézek a dolgokra, magamra, másokra? Vagy aggodalommal? A félelem, a pánikkeltés, bizonytalanság, a kétségek? Ha ezeket mondom, gondolom, nem lesz jobb, nem változik semmi, rosszabb lesz, senki nem mond igazat, stb. Akkor ezekkel mit teremtek? Igazából megnézhetem ilyenkor, hogy én mit szeretnék teremteni és ha a fókuszom ezeken van és ezt forgatom magamban, akkor ezekkel azt teremtem-e, amit szeretnék? Én arra fókuszálok, ami örömteli, kérem, hogy jelenjenek meg azok, amelyek ezt adják, kérem, hogy lássam meg a hazugságot. Erre ezt tudom írni. (és mielőtt lenne egy olyan gondolat, hogy nekem nincsenek fizikai dolgaim, vannak, vagy nincsen anyagi dolgok, vannak, több mint egy hónapja semmi bevételem sem volt, kölcsönből élek.) Az a nézőpontom, hogy én is hozzájárulok ahhoz, hogy milyen világ lesz, és én azt választom, hogy az Aranykor teremtődjön. Egyébként azt olvastam, hogy 1 éven belül az összes jelenlegi kórházi kezelés elavulttá válik, mert meg vannak azok a gyógymódok, amelyek szükségesek mindenki számára. Ahol a fókusz, ott az energia, én ezt tapasztalom.
Csodákkal és örömökkel teli napokat kívánok!
Andi04 2020.04.20 16:54:39
@Russian0718: Kedves Russian, igen, persze értem. Van egy fb csoport, ott napi szinten több hír van. www.facebook.com/groups/1129983990679297/?ref=share
Ez a linkje.
Én néhány éve követem ennek a történésnek a fonalát, hol itt, hol ott, őszintén marhára nem számítottam arra, hogy ilyen hirtelen bekövetkezik, sokak szerint ez már aza bizonyos Esemény. Csak hát ugye sok minden egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogy azt elképzeltük. Valójában semmi sem úgy valósul meg, ahogy azt mi elképzeljük. :DDD
Azt megfigyeltem, hogy ha nem várom el, hogy a dolgok úgy és akkor bekövetkezzenek, megvalósuljanak, mint ahogy valaki ígéri, mondja vagy írja, vagy én magam kigondolom, akkor nem csalódok. Hihetetlenül felszabadítottam így magam a csalódásoktól. Minden hírre, a saját gondolataimra is csak érdekes nézőpontként tekintek. Merthogy szerintem minden az, így nem von be sem egyetértésbe, sem ellenállásba, hanem csak középről szemlélem. Ez ma különösen nagy segítség nekem. MSM nem fogja ezeket bemondani, és mint ahogy az előző hozzászóló is írta, van mindenféle nézőpont, egymásnak pont ellenkezője is. Én nem másra, a saját éberségemre hagyatkozom, mert évek óta tapasztalom, hogyha ezt követem, akkor oda vezet, ami a legjobb. A csoport, amit belinkeltem, a QAnon-al kapcsolatos. További szép napot :) A.
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
Nem lehet kétséges senkinek ... A Föld bolygó a Rabszolga Lázadás közepében tart! Olyan időkben élünk, amelyekről évezredekig írnak majd. Tanúi vagyunk egy ősi ellenőrző rendszer megdöntésének, amely gyilkossággal, hazugsággal és megvesztegetéssel uralkodott. A babiloni adósságszolgaság e rendszerét…..
Andi04 2020.04.16 00:25:59
@pietnik: Jó éjt, mivel akarják beoltatni az embereket? Van oltóanyag, mióta?
Ez nagyon fura lenne, amikor még, állítólag egyikkel sem kezdték meg az embereken való tesztelést. Legalábbis ezt mondják. Mondjuk én az elejétől tudtam, hogy avírus szándékosan lett elindítva, az extrém pánikkeltésnek meg a célja, hogy elfogadjuk az oltást, hogy követeljük. Annyi mindent beszélnek, én már senkinek nem nagyon hiszek. Szóval ez is csak pánikkeltés, ijesztgetés vagy micsoda? (Ha akármilyen oltás csak fél, egy v másfél év múlva lesz, ahogy mondják, akkor most hogy merült ez fel?) Köszi a választ, jó éjszakát!
Andi04 2020.04.16 19:42:47
@pietnik: Na igen, ezért kérdeztem, hogy mire van ez az egész, amikor még nincs vakcina. Addig, amíg nincs bejelentve, hogy vakcina van, addig aggódni olyanért, ami még nincs is...(börtön jár annak, aki nem adatja be....) Egyébként fura, mert a mai napig itt már hetek óta nem volt chemtrail szórva, ma reggeltől olyan volt az égen a csíkozás, mint a kockás füzet....Köszönöm szépen a választ. :)
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
Az igaz történet alapján készült sorozat, egy igazi történelmi mérföldkő az UFO jelenségek nyilvánosságra hozatalában. A sorozatot a Blue Book projekt, titkosítás alól feloldott aktái alapján, és Dr. J. Allen Hynek, a Kék Könyv projekt vezető tudósa ként végzett magánkutatásai alapján készült...
Évezredek óta az emberek a csillagokra támaszkodnak, hogy tájékozódjanak, inspirációt és irányítást kapjanak tőlük. A bolygóknak és a csillagoknak intim és szorosan összefüggő kapcsolatuk van a Földdel, emberekkel és az általunk vezetett élettel. Még az elit is bízik az asztrológiában, és figyelembe…..
Andi04 2020.04.03 22:29:31
Ked@Karolina Losonci: Kedves Karolina, nézőpontom szerint a videóban található gondolatok jobbak, mint az eredeti szövegben található szövegek. "eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal, eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet' - Ezek helyett ezek ellenkezőjének megteremtésének említése sokkal jobb lenne. Ez még mindig ellenállás és még mindig harc, amiből a tekik táplálkoznak. Tehát például: Kérem, hogy teremtődjön meg az egész bolygón a béke, az egység, a harmónia, bőség, egyenlőség. Én kivettem az ott leszek jelzést a meditációból, persze ez csak az én választásom, nem meditálnék valami ellen. Ez persze csak az én érdekes nézőpontom. Ha a szíved azt diktálja, hogy kövesd az eredeti szöveget, akkor tedd azt, ha nem, akkor nem. Olyat is hallottam, hogy valaki csak maga és a bolygó köré képzel egy fényoszlopot, például így: Ellazulsz, befelé figyelsz, néhány mély lélegzet és egy csodálatos fehér fényoszlopot képzelsz magad köré, ami az Égből érkezik, és a Föld középpontja felé tart, ott lehorgonyzod, s azzal az energiával amit már megtanultál áramoltatni, összekapcsolódsz lélektarsaiddal, minden érző lénnyel és kéred az Aranykor megvalósulását, annak minden áldásával és hálát adsz azért, hogy ennek megteremtésében részt vehetsz, vagy valami ilyesmi. Remélem sikerül megtalálnod mi az, ami Neked a legjobbnak érződik. Üdv és jó éjt :)
Egy online kutató állítása szerint az úgynevezett illuminátusok vagy más néven a mély állam által használt földalatti katonai bázisokat a közelmúltban megsemmisítették, méghozzá magasan fejlett technológiával. Ami még inkább elgondolkodtató, hogy úgy tűnik, bizonyítékai vannak ezen állítás…..
Andi04 2020.04.02 11:02:00
@Kobe8: Köszönöm szépen, hogy leírtad. Elég sok fotót látok, ahol hamis zászlósnak mondott képek készültek például kórházakban is. Az látható, hogy sok hazugság van, remélem hamarosan kiderül ki, miről hazudik. Kicsit kezd nekem ez sok lenni, kevés érződik igaznak abból, amit olvasok, hallok. Köszönöm még egyszer. A legjobbakat kívánom :)
NYILATKOZAT: Az Underground Newswire abból a felismerésből indul ki, hogy egy globális információs háború közepén állunk, mely a Központi Bankrendszer és az alcsoportjai (Wall Street, CIA, Vatikán, p2 szabadkőművesek, Mafia, stb.) között, és egy Szövetség között zajlik...
Andi04 2020.03.29 18:07:50
Köszönöm szépen ezt is, bár nekem ez eléggé nehéz anyag, ehhez nem látom át még a dolgokat. Azt tudom, hogy ami jelenleg jelen van, a közös teremtésünk eredménye, nincs olyan, aki ne vett volna részt benne, vagy így, vagy úgy, akár úgy, hogy hagyta, hogy uralkodjanak rajta, mert az a nézőpontja, hogy ő gyenge és nincs más választása. Egy új valóság megteremtése is nagyrészt azon múlik, hogy mennyien akarunk egy teljesen más valóságot létrehozni, még ha nem is teljesen egyforma a vizualizációnk, vagy teremteni szándékozott jövőnk.
Abból egyértelműen látszik, hogy ki, hogyan viselkedik jelenleg, fél, pánikol, indulatokat gerjeszt, gyűlölködik, vagy lehetőség szerint igyekszik középről szemlélni a dolgokat és támogat másokat, netán fizikailag is, hogy mi az, a program, ami fut benne, pl a mind meghalunk, sose lesz jobb, mindenki hülye, stb. Mindig is tudtam, hogy az élet sokkal több kell legyen, mint reggel elmegyek dolgozni, aztán hazamegyek, eszem, alszom, aztán folytatódik újra minden, adót fizetek, fizetem a számlákat, talán szeretek és szeretnek, gyereket nevelek, aztán megbetegszem, megöregszem és meghalok. Ez egy alapprogram, nyilván egy csomó minden van mögötte, amiről nem tudunk, és sokan nem látnak tovább az orruknál, mert amit nem tudok, az nem is létezik. Valahol azt olvastam, hogyha tényleg napvilágra kerülnek az eddigi dolgok, még azoknak is leesik az álluk és napokig keresgélik azt, akik eddig azt gondolták, hogy tájékozottak. Aki jelenleg azt forgatja az elméjében, hogy fél, hogy megbetegszik, lélegeztetőgépre kerül, meghal, ő vajon ezzel mit teremt? Minek adja az energiát? Aki pedig azokat a módokat keresi, találja meg, amivel ezekben a napokban is örömöt találhat, netán humort, netán új célokat tűz ki, amit talán még csak részben kezdhet el megvalósítani, az ezzel teljesen mást teremt. Aki a halálra készül, az saját magát programozza erre. Ahogy Szepes Mária írja egy könyvében, nem kell ahhoz halálos betegnek lenni, hogy valaki meghaljon, elég ha elhiszi, hogy az.
Az április 5-i meditáció is az egységközösség erejét használja, egy teljesen más valóság megteremtéséhez, én ott leszek.
Még egyszer, nagyon hálás vagyok a mindennapos tájékoztatásért és a hírekért. A.
Érdemes meghallgatnia hölgyeményt, igen érdekes részletekre mutat rá a most kibontakozó események kapcsán! Többek közt azokra a bizonyítékokra is, melyek azt mutatják, hogy a hirtelen "koronavírusossá vált" sztárokat, valójában a Q csapat tartóztatta le. Érdemes megnézni Nyla közel egyórás videóját,…..
A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!..