Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Zagyvai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz éve ismert, hogy Gyurcsány Ferenc nem hagyja annyiban: nemcsak a DK megalakulásakor vitt el szavazókat az MSZP-től, de az összeset el akarja vinni és az egyébként régóta valóban pusztulásra érett kommunista utódpártot rákényszeríteni arra, hogy kivonuljon a politikai ringből. Nem mintha ne…..
    Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó, elmagyarázta, hogy ő 34 éves korában 40000 néző előtt akar futni a budapesti világbajnokságon és társaival együtt petícióban kéri Karácsony Gergelyt, hogy ne állítsák le a budapesti világbajnokság előkészületeit. A fő érvük az, hogy ez nemzetközi…..
Sándor Zagyvai 2019.11.09 21:35:59
A sport és a vallási infrastruktúra érdemtelen és aránytalan fejlesztése az amatőr focista által felépített torz nemzeti Együtt-nem Működés rendszerében központi jelentőségű.A centrális erőtér tartóoszlopai, persze a média és Polt után. Régi sérelmek orvoslását szolgáló kárpótlásféle és bosszú eszközei, meg a történelmi aranylapokra vágyakozó felcsúti kisember gőgös erőlködése.De egy jól körülhatárolható szavazóréteg etetése és hülyítése is egyben. A nemzeten erőszakot tevő rabló kapitalizmus gonoszságainak kompenzációja !? Az atlétika vb terve beleillik abba a nemzeti karakterű dzsentroid törekvéssorba, ami a mindig az "erőn felül többnek látszani a valónál"-t jelenti, a hamis patyomkinos országimázs építést.(Olimpia,Úszó VB...stb) Az atlétika sportág és kedvelői érdeke nem a sportág hazai (100-200 fő) és nemzetközi elitjét szolgáló, melldöngető létesítmény megépítése ! Inkább a meglévő régió központi (5-6) atlétika pályák korszerűsítése, legalább megyénként 2 közepes színvonalú rekortán pálya, hogy legalább a diákolimpiák színvonalas rendezését tegye lehetővé.( Például a nógrádi provincián ilyen évtizedek óta nincs.( Baji Balázs és társai óhaja természetes , amit helyi értékén kell kezelni. A közjóra és a közérdekre figyelő adóforintokkal gazdálkodó politika kötelessége pedig prioritásokat egyfajta fontossági sorrendeket alkotni. Nem csoport és részérdekeket áterőltetni ! Különben ,ha nem lett volna a féktelen adóforint égető taos és stadionos elmúlt 9 év, még realitása is lehetne a dolognak.