Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gradilaci

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
gradilaci 2019.12.31 17:21:52
@VokAkiVok: Pedig így van. Nekünk is 2x vitték el a 120 literes kukát, mindkétszer vennünk kellett másikat....10 rugó per darab....
A király utcai KFC szerint mindenképpen, hisz mikor panaszkönyvet kért a vendég, aki mellesleg újságíró, és nagy KFC rajongó is, akkor kidobták, és megverték. A dolog pikantériája, hogy nemrég hozta le az Index a KFC imádatáról szóló cikkét. Szóval mindennek elmondható a fiatalember, csak…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
gradilaci 2017.10.15 18:46:34
@mentolos lecsó: Meleg mint egy jó radiátor...
  Semmi kétség, Anglia és Németország után Ausztria a legkedveltebb hely, ha külföldi munkavállalásról van szó. Persze a magasabb fizetés hatalmas vonzerő, de mint az az interjúban is kiderül, az osztrák élet mást is nyújt, ami nem színes szagos bankókban mérhető. Íme…..
Harold Edgerton leginkább a mozgást kimerevítő felvételeiről ismert: például almán áthatoló puskagolyó, folyékony fehér koronát alkotó tejcseppek és más képek, amelyeket az emberi szem nem képes észlelni. A második világháború alatt Edgertont és vállalkozását éjszakai…..
gradilaci 2017.09.12 18:42:40
@Kitiltottak a zusabol de LESZAROM.: Dátumot el tudod olvasni hülye gyerek?
A valósággal való szembenézés elkerüléséből ismét ötösre vizsgázott a Fidesz. Ezúttal Kövér László, az aligha tisztelt Ház elnöke mutatta be a narancsos vezércselt: miként kell két lépésben mattot adni a sajtónak...
gradilaci 2017.04.26 10:10:53
@Tibi !: Tegyünk! Az elsők között lennék, ha végre indulna valami. De nem indul, mert birkák vagyunk, hogy tűrjük ezeknek a rablóknak az uralmát. És újra meg is fogjuk választani őket, borítékolom. ( én egyszer se szavaztam rájuk, de érdekes módon mindenki ezt mondja...) igaz alternatíva sincs már, így gyakorlatilag mindegy, ki lép(ne) a helyükre. Csak a zseb változna.
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
gradilaci 2017.01.03 22:11:05
@Barbaarb: CSAPATBAN! Nem egyéni világ vagy olimpiai bajnok volt....

..." Az 1965-ös budapesti universiadén csapatban aranyérmes lett. 1966-ban a világbajnokságon ötödik volt csapatban. Első nemzetközi sikerét 1967-ben érte el, amikor a magyar párbajtőrcsapat tagjaként világbajnoki bronzérmes lett. Az 1968-as mexikóvárosi olimpián B. Nagy Pállal, Fenyvesi Csabával, Kulcsár Győzővel és Nemere Zoltánnal olimpiai bajnok lett a párbajtőrcsapat tagjaként. Az egyéni versenyben nem szerepelt.
1969-ben ezüstérmes volt a világbajnokságon csapatban. 1970-ben csapatvilágbajnok; ezt a sikerét 1971-ben is megismételte. Legnagyobb egyéni sikere a világkupa-győzelem volt 1971-ben.[4] Az 1972-es müncheni olimpián a párbajtőrcsapattal sikerült megismételnie az olimpiai győzelmet, ekkor Erdős Sándorral, Fenyvesi Csabával, Kulcsár Győzővel és Osztrics Istvánnal.[5] A párbajtőr csapatverseny során a döntőben Svájc ellen két győzelem volt a mérlege.[6] Az egyéni versenyben a harmadik körben kiesett.
A világbajnokságokon csapatban 1973-ban ezüst-, 1974-ben és 1975-ben bronzérmes volt. Részt vett az 1976-os montréali olimpián is, ahol az 1972-essel megegyező összetételű párbajtőrcsapattal 4. helyezést ért el. Az egyéni versenyben nem indult. A válogatottól 1976-ban, az aktív versenysporttól 1977-ben vonult vissza, mert sokszor fájt a keze.[7]
1968-ban, 1971-ben és 1972-ben tagja volt az év magyar csapata választáson első helyen végzett férfi párbajtőr-válogatottnak."...
Azt hiszem, én vagyok az egyetlen filmkritikus, aki azután látta a Saul fiát, hogy MÁR megkapta az Oscart. Sokat egyébként nem is írnék a történetéről, Lisztes már amúgy is írt egy kritikát, amely inkább erre az aspektusra koncentrált. Most mit mondjak, fél éve már azzal idegeltem a környezetemet,…..
Vannak olyan sorozatgyilkosok, akik anyagi haszonszerzés miatt követik el aljas tetteiket. Ilyen volt például Ember Zoltán vagy Filó Margit. Vannak olyanok, akik nem tisztelik az emberéletet és saját sötét céljaik elérése érdekében lelkifurdalás nélkül átgázolnak mindenen és…..
Mer’ a póló alól ki kell könyörögni a kockahas továbbjuttatását, de a jelmezzel takart rezgő csöcs/popó az visszatetsző. De ne szaladjunk ennyire előre! A felvezetőben szokás szerint kapunk egy visszatekintést az előző heti adásból, kis ízelítőt a várható…..
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
gradilaci 2015.09.06 19:35:50
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Csaknem 70 éve, 1944 nyarán a szövetségesek már mélyen Olaszországban jártak. Fontos feladatuk közé tartozott a vasúthálózat elpusztítása, hogy minél jobban akadályozzák a német hadianyag utánpótlásának frontra jutását. Ebben a feladatban a bombázók mellett fontos feladat jutott a partizánoknak is.…..
gradilaci 2014.02.16 12:54:08
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Gergely ma reggel azt vette észre, hogy Pintér Sándor munkába ment. Változtatás nélkül közöljük a részletgazdag beszámolót: Mögöttem jött át negyed tízkor a Lánchídon Pintér Sándor, aztán a BM előtt a sofőr kiugrott az autóból, a csomagtartóból kivette Pintér…..
Jusztlacika törzskommentelőnk szusi-mentes története következik Ferihegyről. Helló mindenkinek, JUSZTLACIKA TEGNAP SZOPÓ ÁGON VOLT! Történet röviden: Tegnap fél kettő körül ismerőst Ferihegy 1 re kivittem. Autó lezár, csipp-csipp. Bemegyünk.  Gépe felszáll. Go vissza…..
gradilaci 2009.03.02 17:20:43
@WRC: Már bocs, de nem bírom megállni, hogy ne írjak ide. Ha a kocsit távirányítóval zájuk, akkor a legtöbbször a riasztót is aktiváljuk, szvsz ha nem a távirányítóval próbáljuk nyitni, akkor a riasztót nem kapcsoljuk ki, csak az ajtót nyitjuk, a riasztó meg üvölt. Ki lehet a sok okostóninak próbálni...