Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csiha András

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2021. január 1. az a dátum, amely ma már egyre több építtetőt érdekel. Miért is? Mert akár érintettek is lehetnek, ha e nap után tervezik használatba venni lakóházukat. Mit várhatunk ettől az időponttól az új energetikai szabályok hatályba lépését követően? Erre a kérdésre próbálok meg válaszolni…..
Csiha András 2019.07.11 19:26:11
@_B_: Legyen inkább mustgáz a neve, a mustárgáz egy harci gáz.
A megújuló és teljesen tiszta energiaforrások sokfélék lehetnek. Magyarország földrajzi adottságai folytán nekünk sajnos árapályerőművünk nem lesz, pedig ha a technológia tovább fejlődik, meghatározó lehet a világ energiatermelésében a rendkívül ötletes apály-dagály energia. Magyarországon, amikor…..
Csiha András 2019.03.25 17:45:36
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
1.) Sajnálom, de egy bizonyos értelmi szint felett nem szoktak, nem illik ismeretleneket letegezni.
2.) Sajnálom, de én komolyan szoktam venni a leírtakat, és ez nem egy viccfórum, ha jól tudom.
3.) Sajnálom, de én csak egy egyszerű "mezei" nyugalmazott egyetemi docens vagyok, nem tudok olyan kiválóan keresni/értelmezni eldugott, elferdített ;) emotikont, mint Ön. Ha viccként fogtam volna fel (nem sikerült), tudtam volna értékelni az Ön által leírtakat.
4.) Sajnálom, de az egyetemen épületgépész mérnökként környezeti energia hasznosítást is oktattam, többek között ár-apály erőműről is beszéltem a hallgatóknak. A franciaországi Saint-Malo-i erőművet meg is látogattam, amikor nem messze onnan dolgoztam két évig, meg amikor egy konferencián adtam ott elő 2005-ben.
5.) Sajnálom, akár még értelmesen el is beszélgethettünk volna, de nem így alakult.
Csiha András 2019.03.25 20:01:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Sokat gondolkozhatott rajta, de megérte, ez aztán valóban szellemes riposzt volt, gratulálok ÖNNEK!
Csiha András 2019.03.25 16:22:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ennyi tömény butaságot összehordani egy hozzászólásban igazán kiemelkedő teljesítmény, őszintén gratulálok! Szegény Föld, szegény környezet - ha ilyenek védik.
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..