Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beowulf...

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor drágának tartottuk, és ma is annak tartjuk a Balatont, de vizsgáljuk csak meg az árakat az egykori és mostani átlagbérhez viszonyítva!  ..
Beowulf... 2019.03.24 08:32:24
Úgy határoztam erőt veszek végre magamon és megosztom a világgal, hogy milyen is egy asperger-szindrómával élő nő élete. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg hasonló (és talán hasznosabb) blog, weboldal létezik a témával kapcsolatban, amelyekkel én is sok mindenben tudok azonosulni, viszont egyik…..
Beowulf... 2019.01.23 07:34:19
@8CyB4: engedd el a trollt, minden hülyéhez úgyis lehetetlen - és nem is kell - alkalmazkodni. :-)
Beowulf... 2019.01.23 14:02:33
@Egy Hun Hunniából: valamit nagyon félreolvastál. Egy szóval sem védtelek téged.
Néhány év alatt szerzett hírneve Rózsa Sándoréval vetekedik, noha Sobri Jóskát mindössze 27 évesen érte utol a végzet. Pedig, ha az akkori fehérnépen múlik, még sokáig élhetett volna. ..
Beowulf... 2018.12.01 09:13:59
Mátéék történetében szerintem sokan magukra ismerhetnek. Kis pénzgyűjtés céljából költöztek ki Angliába, aztán hazatértek, ahol hamar világossá vált, hogy az élet meglehetősen bonyolult tud lenni… így aztán megint elmentek. Hogy miért, az kiderül az alábbiakból. Három legnagyobb sikerem…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Kinek a felelőssége egy autizmussal élő felnőtt szexuális életét irányítani?..
Beowulf... 2018.11.01 08:27:04
@Medgar: ott a pont, 52es IQ mellett az autizmus már mellékes körülmény. Nincs párhuzamos kapcsolat az IQ és az autizmus között eleve, vannak nagyon magasan funkcionáló autisták is.
Akinek van kutyája, tudja, hogy az évek során milyen erős érzelmi szálak szövődnek közöttük. Sajnos azonban a kutya élete rövidebbre szabott, mint az emberé, és az elválás fájdalmas lesz – írja a La Stampa, amely beszámol arról, hogy a probléma most azért került előtérbe,…..
A Kumar szülők ikreikkel és autista fiúkkal a múlt héten Dubajból Párizsba akartak repülni. Már minden ellenőrzésen átmentek, bent voltak az utastérben, amikor a személyzet kérte, hogy hagyják el a gépet. Nem értették, hogy miért...
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
Lefülelt mondatok című heti rovatomba eddig ötven gondolatot emeltem át a Független Hírügynökség kínálatából. Ebből harminc Lendvai Péter interjúiból való. A kolléga úr jó interjúkat készít, ám eközben bizonytalan a helyesírása. Valószínűleg tehetséges pályakezdőről van tehát szó. Bár néha az a…..
Blogadó Az ateizmus nem vallás! 2018.07.17 03:01:57
"Az ateizmus Isten, ill. az istenek tagadása, logikailag a teizmus ellentéte. (A teizmus az a világnézet, mely Isten valóságosságát állítja, s létezését megmutatni, bizonyítani próbálja.)" Sajnálatos módon nagyon sok tévhit kering az interneten, az ateizmusról, és ennek mélyebb filozófiai…..
Beowulf... 2018.07.17 23:40:21
Az idő múlásával még a legnagyobb filmlegendák is megkophatnak. Nagyon kevesen őrzik meg annak a szenvedélynek akár csak a töredékét, mellyel elindultak. Elkeserítő végignézni, hogy azokból a rendezőkből is kifogy a szufla, akikről ezt utoljára feltételeznénk. Mentségükre szóljon, hogy túlzás is…..
Ez lesz az ország első LMBT státuszú sportlétesítménye és olyan befogadóra tervezik, amilyen csak lehetséges. Sport, futball és zenei események is lesznek benne, gender-neutrális WC-k, öltözők kapnak helyet és a személyzetet is kitanítják az LMBT mibenlétéről...
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
Beowulf... 2018.06.30 08:44:56
@Könyveslány: Laci bácsival nem lenne semmi gond ha egy Bivalybasznádi 2*os csárdában folytaná a tevékenységét, nem pedig a TVben mérgeznének minket vele, mint követendő példa.
Mivel elvileg ő szakember, komolyabb szakmai kritériumoknak kellene megfelelnie. Ebbe pedig nem fér bele, hogy vegetát szórok mindenre és kész a kaja ízesítése. Ez maradjon a Bivalybasznádi csárda falai között, ha kérhetem.
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
Az ember még kába egy kicsit. Hiszen nemrég jött ki a tengerből. Félórája pedig csak a hasát sütteti. Aztán feltápászkodik, majd benyúl a fürdőlepedő alá. És akkor hirtelen ráeszmél, hogy a felesége retikülje nincsen sehol. Egyszerűen felszívódott! És vele együtt a készpénz, a bankkártya, a…..
Ugyan jogosítványuk már lehet, még így is rengeteg olyan dolog van, amit nem tehetnek meg szabadon a szaúdi nők. Ezek közül válogattunk ki egy párat...
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Napok óta elárasztja a médiából hömpölygő sértettség a hétköznapokat. A sértett férj és edző, Shane Tusup a házasság szentsége nevében nem csinál mást, mint arról posztol, hogy a felesége hol rontotta el, kivel csalta meg újra és újra. Persze szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta…..
Hosszú ideje pereskedik egymással Hajdú és Puzsér, azaz Hajdú perelte be legalább hétszer Puzsért mindenféle facebookos és egyéb beszólásáért. A hét(?) peres ügy között van három(?) büntető és négy(?) polgári, ember legyen a talpán aki (rajtuk kívül) tudja követni, hogy éppen kinek, mit ítéltek meg,…..
Beowulf... 2018.04.25 14:06:37
youtu.be/zcfqe2zhupk

Puzsér nyert kiütéssel, ennyi. :-D