Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalonnás lecsó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő töretlenül halad előre, már mindjárt megint szeretetünnepelünk. Sok minden történik körülöttem, rengeteg az esemény, meg akció, csak pénz, meg férfi nincs. A minap egy véletlen beszélgetés során kiderült, hogy nem csak én vágyódom ilyesfajta történésre már, hogy esetlegesen egy férfi mellett…..
szalonnás lecsó 2016.12.16 14:13:59
@zpetal: Azért ne legyünk igazságtalanok, mi férfiak is hajlamosak vagyunk elvárni egy nőtől egymást szinte kizáró tulajdonságokat. Legyen szerény, mint egy szűzlány, de mellettünk az ágyban legyen rutinos vadmacska, legyen nagyon értelmes, mint egy professzor, de a főztje is legyen kiváló, mint a Costes séfjének stb.
szalonnás lecsó 2016.12.16 13:46:35
@zpetal: Igen, nézzünk tükörbe: Tulajdonképpen egy 40-es 50-es férfit ez minősít, mire vitte az életben. Milyen az egzisztenciája, mit tud felmutatni anyagilag, karrierben Fiatalabb korban sokszor még jobban számíthatnak az arcvonások, a karvastagság. Sosem felejtem el egyik kolléganőmet, kb 35 éves családanyaként mondta, hogy 20 éves kora körül milyen jókat szexelt mindenféle fura alakkal, rockerrel, ki a fenét érdekelte akkor, hogy 20 év múlva hajléktalan lesz. És erre gondoltam korábban, mikor írtam, hogy 40 felett, hiába "kisebb a húspiaci értékük", mégis jobban válogatnak a nők, mert ekkor már nem állnak össze egy óriási lúzerrel, inkább maradnak egyedül, illetve a már meglévő gyerekükkel.

Valahol olvastam ezt a bölcsességet, nagyon igaz mind a férfiakra, mind a nőkre: 40 év felett (én ezt 50-re módosítom azért) már azt kanalazod, amit addig főztél. Akkor nekiállni új ételnek már késő. Ha addig nincs karrier, nincs család, nincs pár, akkor már utána nem is lesz. 100 %-ban biztos nem igaz ez, hiszem azért szerencsével össze lehet még futni valakivel, de nagyrészt helyes, legalábbis elgondolkoztató mondás.

Egyébként a táncház nem lehet olyan rossz hely a párkereséshez, csak nem 40 felett. Én sajnálom, hogy fiatalabb korban nem találtam rá erre a műfajra, valószínűleg értelmesebb, igényesebb, kulturáltabb lányok jártak oda, mint diszkóba. Nézőként egyébként néhány éve felfedeztem a néptáncot és járok is sok előadásra (van egy új irányvonal, világtáncnak nevezném, úgy ahogy a népzenéből kinőtt a világzene, a Duna Művészegyüttes ennek élharcosa, de az Állami Népi Együttesnek is vannak ilyen darabjai, már nem arról szólnak, hogy rózsás arcú Terike kettőt jobbra hármat balra tipeg a színpadon, a fiúk meg fehér ingben, fekete, bő gatyában a csizmaszárat verik) , de én magam nem ropom.
szalonnás lecsó 2016.12.16 14:04:11
@zpetal: Nem is tudok ezekről az új beállítási lehetőségekről, látszik, hogy már pár éve nem vagyok jelen ezeken az oldalakon. Már feladtam az aktív párkeresést, nem próbálkozom. A szemem még nyitva van ugyan, de csak azért nem pedálozok, nem azért megyek el egy programra, hanem a látnivalóért, a produkcióért.

Egyébként a facebookon volt összetűzésem amiatt az egyik ismerősömet körülvevő hölgykoszorú néhány tagjával (életben sosem találkoztam velük, sem előtte, sem azóta), ahogy álságosan elkezdték fejtegetni, hogy nekik a belső értékek számítanak, én meg nem bírtam olvasni és odaböffentettem: "Na, elérkeztünk a legnagyobb női hazugsághoz!" Ne tudd meg, mit kaptam! Barátom meg írt nekem privátban, így, az egyik szót kiemelve: "Vigyázz velük, hagyd őket, még akkor is, ha IGAZAD van."
Az élet merengve megy tovább, hamarosan megtudjuk ki lesz az USA új elnöke, ami egy hosszas, tudósok, pszichológusok és lélekgyógyászok, netán szociológusok figyelmére méltán igényt tartó, periódus végét jelenti. Van egy érzésem, hogy szopórolleres a dolog, az amcsik túlhúzták magukat. A megtört…..
szalonnás lecsó 2016.11.16 10:27:00
@Alibanya1: Akkor pedig légy pozitív, legalább részsikereid vannak. Értem ezalatt: felkeltetted az érdeklődésüket (magyarán megtetszettél nekik - sok embertársunk pusztán ennek is örülne már!), a randi is összejött elég hamar, aminek eredményességétől tekintsünk most el.

Nem lehet, hogy a probléma egyik gyökere az, hogy Te is a fiatalabbak között keresgélsz? Néhány éve még én is nézelődtem a netes társkeresőkön, és nem kis meglepődéssel láttam, hogy a nők többsége is már 5, nem ritkán 10 évvel fiatalabbakat jelöl meg kívánatosnak az adatlapján. És fiatalság bolondság, ami persze nem azt jelenti, hogy az idősebbek közt nincsenek félnótások.

Építész vagy? Ebből a nézőpontból Barcelona különösen csodálatos lehet! Néhány röpke szaktanáccsal nem gyorsítottad fel a Sagrada Familia építését?
szalonnás lecsó 2016.11.16 11:36:17
@Alibanya1: Veszélyesek az ilyen beállítások, mert lehet, hogy pont egy 2 évvel idősebb pasi lenne a Nagy Ő, de kizárod. Persze valamit be kell írni az adott mezőbe. Bár ha megállapodnál, mi lenne a bloggal?

Éppen tegnap olvastam, hogy az Ízek, imák, szerelmek szerzője, akinek története annyi nőt megfogott, kiváltképp, miután film is készült belőle, lecserélte a könyvben bemutatott "Igazit" (a filmben Javier Bardem alakítja - na megint a spanyol kapcsolat és Barcelona, csak Vicky és Cristina nélkül) egy ..... nőre. Szóval a megtalálni vélt "Tökéletes" sem jelent minden esetben sírig tartó kapcsolatot.