Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ref_Gab

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong A tilos felszabadítás 2008.10.27 14:53:00
A játékvezető-testület szakmai segítségével új sorozatot indítottunk. Kedvenc sportágunk szabályai nem egyszerűek. Megkíséreljük végigvenni a szabálykönyv fontosabb pontjait. A harmadik részben a tilos felszabadítással, leánykori nevén a túlütéssel foglalkozunk.Ezen…..
Mire eljutottunk odáig, hogy cikkesítsük a YouTube-ra felrakott Alba Volán-videóinkat, addigra szemfüles olvasónk észrevette és bekommentezte őket, nagyon helyesen. Sokan látták tehát a Klagenfurt elleni 1-5-ös zakót és az 5-0-s Innsbruck-verést, de aki nem, az tovább kattintva…..
Egyelőre a grafikai munkát tekintve, de abban a tekintetben minden bizonnyal. Olyan plakátot készítettek a Dab-Briancon mérkőzésre, hogy csak. A tovább feliratra kattintva eldönthetik, igazat beszélünk-e, és még a jegyárakat is megtudhatják. ..
A Briancon magyar csatára második mérkőzésén negyedik pontját szerezte. A bajnoki döntős jelentősen verte ellenfelét. Kóger Svédországban szerepel, Sille Szlovákiában.Másodszor is alaposan elverte a Morzine csapatát a bajnoki döntős Briancon. Ezúttal 5-0 lett a vége. Ladányi…..
Alapfokú szabályismereteket szerezhet minden hokirajongó. Ingyen. A magyar jégkorong-szövetség játékvezetői testülete jégkorong-játékvezetői tanfolyamot indít. Bátrabban vitatkozhat rajongótársaival, megalapozottabban szidhatja a bírót az a drukker, aki felkészült az alapvető…..
Pénteken, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A…..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő hatodik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
Kangyal Balázs megszerzése után sem pihent a Bp. Stars vezetősége. További négy Szapporóban szerepelt válogatott játékosnak tettek ajánlatot.Olvasóink szerdán buzgón láttak el bennünket átigazolási értesülésekkel. A dolgok végére jártunk. A hírek két klub, a Bp. Stars és…..
Másfél hónappal a magyar válogatott divízió 1-es bravúrja után ismét meg lehet majd süvegelni a hősöket. A Pannon Hoki Buli elnevezésű rendezvényre június 6-án kerül sor.A jégkorongszövetség hírlevelében a londoni 6-3-hoz és a magyar vízilabda-válogatott athéni…..
Lassan olyanok leszünk, mintha személyi kultuszt építenénk, pedig nem. De egyszerűen nem lehet nem megmutatni, hogy nézett ki Alekszandr Ovecskin a válogatott Kreml-beli fogadásán. Ráadásul megérdemelten lett az év játékosa az orosz egy újabb fórumon. A Sporting News amerikai…..
A válogatott csapatkapitánya elhagyja az Alba Volánt és a Budapest Starshoz szerződik, értesült a jégkorongblog. A játékos a hírt megerősítve elmondta, szóban megállapodott az első OB 1-es szezonjára készülő klubbal, a szerződést jövő héten írják alá.A 38 éves Kangyal…..
Ahogy már megszokhattuk, tegnap is érdekes és súlyos következményekkel járó eredmények születtek az A csoportos világbajnokságon. Már csak egy nem is teljes középdöntős kör van, de nincs érdektelen csata, mindegyiknek hatalmas a tétje.Menjünk sorjában. Először is a…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Jégkorong Szombat a hetedik nap 2008.04.19 09:38:00
Négy mérkőzés után százszázalékos a magyar válogatott. A legjobb játékerőt képviselő Ukrajna kihívóivá léptünk elő a feljutásért folytatott harcban. Megírjuk, hogyan telnek az utolsó órák a meccsig. Azt is, hol és mikor lehet ünnepelni a hazatérő hősöket.A…..
Jégkorong Japán–Ukrajna 2-3 2008.04.18 15:44:00
Csak büntetőkkel nyertek az ukránok a japánok ellen, ami nekünk jó is, meg nem is. Jó, mert a második hely már biztosan a mienk, ezzel előrébb vagyunk, mint a minimális cél. Rossz, mert ha a szétlövésben a távol-keletiek ügyesebbek, elég lett volna holnap a döntetlen, azaz az…..