Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dice

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B. György küldte nekünk a mai képet. Kár, hogy nálunk ilyesmit nem csinálnak, a hülye graffitis gyerekek csak az aluljárókat tudják öszefújni meg össze...., azt sem ilyen ötletesen!..
Lehet, hogy ez egy kicsit személyes, de csináltam egy játék bemutatót, csak hogy kipróbáljam milyen. Igen, tudom, hogy nagyon halnk, de erre van a hangfalon a tekergető gomb ;-)   Megvan a 10.000-dikkk látogató!!!..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Már megint B. György minőségű képet láthatunk. Őrületes! :)..
Dice 2008.04.29 14:58:56
Végre kaptam egy olyan átlátszó illúziós képet, ahol a magyarázat is mellékelve van. Köszönjük, winlive!..
Bende küldte a mai képet. Na itt aztán tényleg minden mozog, pedig a kép maga statikus...
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Dice 2008.04.22 19:18:54
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Se kockázat, se mellékhatás: Dark Vampires! Úgy bizony... valójában nem is tartozik ebbe a sorozatba a Sátán eme leggonoszabb találmánya, veszélyessége miatt azonban föltétlenül meg kellett említeni, lehetőleg egy ehhez hasonló, nagy nézettségű fórumon (a legutóbbi…..
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..