Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beengedlekhu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szerelemről és a randizásról van szó, a legtöbb ember szemérmes, a társkereső szolgáltatásoknak mégis minél több embert el kell érniük, és új felhasználókat kell toborozniuk a sikeres működéshez. Miben speciális marketingkommunikációs szempontból egy ilyen szolgáltatás? Mely célcsoportok…..
Még a nyáron egy sörözés alkalmával, Kicsi Bével arról tanakodtunk, hogy a harmincas éveink vége felé, túl pár hosszú és nem hosszú kapcsolaton, miért vagyunk jóideje egyedül? Minden valamire való barátunk már házas vagy legalább egyszer elvált, van gyereke vagy éppen ott tart a kapcsolat, hogy…..
#uglybutlovely Köztünk szólva.. Kíváncsi vagyok, vajon hányan ismerik az érzést, amikor csak néznek egy férfit, csak nézik a férfit, hallgatják, amit mond, isszák a szavait…majd egyszer csak bevillan az a gondolat, hogy „istenem, de csúnya vagy….megőrülök érted!...” Ez a bosszantóan paradox…..
Majdnem volt egy randim, csak éppen meghiúsult. Hogy miért? Magam sem tudom. Az évek során mióta egyedül vagyok, többször felmerült bennem a kérdés, szeretnék-e igazán egy társat? Képes lennék-e újra együtt lenni valakivel. El kezdeni járni valakivel. Olyan hülye szó az, hogy járni, negyven évesen.…..
Beengedlekhu 2016.11.12 23:28:00
@Leylandi: Lehet, hogy igazad van. De mielőtt az utolsó göröngyöt malaszttal telve rádobod, gondold végig azt, hogy ha én, innen, ismeretlenül, egy szikrányi reményt is adva, bízok abban, hogy nem ez a vége, akkor talán Ő ott, ugyanígy érdemes még egy, esetleg több új esélyre. Életünk csak egy van! És az, hogy milyen, csak rajtunk múlik...mit teszünk meg érte, mit teszünk meg, hogy jobb legyen.
Minden bagatell háztartási hibát ki tud javítani és mindent meg is tud szerelni egy nő szorult helyzetben, ha teljesen egyedül van és nincs segítsége. Ha valamit mégsem tud, az jó esetben nem azért van, mert hisztis vagy ügyetlen, hanem hiányzik hozzá a kelő fizikuma vagy szakértelme. Nekem például…..