Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Princess Selene

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Princess Selene 2016.12.11 20:36:03
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Princess Selene 2016.12.10 22:23:49
Princess Selene 2016.12.10 22:46:12
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
Princess Selene 2016.12.08 13:47:55
De mi ez a mosómedvés dolog, ami Vivinek érv Dávid ellen? Engem komolyan érdekel :DDDD

Na, az én véleményem a top hatról:

Gina - az elején semleges volt, kicsit hajlottam is felé, mert nem szeretem, ha valakit kipécéznek maguknak, és rászállnak, én mindig az mellé állok, akit bántanak. Aztán ott kezdett el veszíteni a szimpátiámból, mikor kibeszélte a többieket Zsoltinak. Pl mondta, hogy most figyeld meg, a Dávid és az Ati habozni fog, hogy a Mici vagy mögéd álljon. Aztán pont ők mondták egyértelműen, hogy Mici, és Gina szerencsétlenkedett, hogy jajháténúgykedvelemmindkettőtököket. A másik meg mikor Ati külsejét jellemezte. Fu, én éreztem kínosan magam. Szóval nekem ő összességében egy eléggé kétszínű embernek tűnik, aki még szeret mártírkodni is, az meg a halálom. Plusz ott van, hogy folyton káricál, aztán rászól a másikra, hogy ne kiabáljon. wtf????

Krisztián - nem kedvelem. Nem a szex miatt, nekem pont nem ez fog dönteni egy emberről, hanem a hozzáállása a nőkhöz, a tipikus hímsoviniszta megnyilvánulásai, az agresszivitása, fenyegetőzései miatt. Meg hogy neki nem lehet semmit megmondani, mert ő a maffiaKrisztián.

Soma - tipikus mai hülyegyerek, aki azt hiszi, hogy elég pár mézes-mázos mondat, és már nyitva van az aranykapu. Ráadásul rosszindulatú is, mással direkt kicsesz. A sulis héten pláne bosszantó volt. Tipikusan az a "mindenbe beleszólok, mert azt hiszem én vagyok a legokosabb" attitűd. Viszont rajta látok egy minimális fejlődést, csak szerintem ha kijön, baromira el fog szállni vele a ló, pedig még menthető lett volna.

Vivien - nem merem rá egyértelműen azt mondani, hogy buta, mert voltak jó meglátásai a játék kapcsán. Ő tudja mit kell csinálni egy műsorban, viszont ez mellett borzasztóan önző, nem látja be a hibáit, rosszindulatú, amivel meg végképp kiverte nálam a biztosítékot, az a Somás-dolog. Attól meg falnak tudnék menni, mikor mondja, hogy "hát én ilyen vagyok". Ez érv?

Dávid - vakok közt a félszemű a király, kb így tudnám őt jellemezni. Az elején kicsit tartottam tőle, hogy ebből a srácból mi lesz (az asztalra csapás kapcsán), de aztán az valahogy leülepedett. Én úgy vettem észre, hogy ő jól vissza tudja fogni magát, nem ad nagyon támadható felületet. Általában akkor támad, amikor már érzi, hogy gyengül az ellenfele, nem mondanám túlságosan etikusnak, viszont a játék szempontjából eddig jól járt vele. A tegnapi adásban is volt egy jó meglátása, mikor mondta, hogy nem tartja magát erős játékosnak, mert az eddig párbaj mind csak egy adott szituáció volt, amivel szerintem arra utal, hogy a másik játékost utálhatták nagyon.

Szóval nekem Dávid a nyertes, de nem azért, mert akkora karakternek tartanám, szimplán annyi a dolog, hogy ő nem csinált semmi olyat, amitől kinyílt volna a bicska a zsebemben.
Princess Selene 2016.12.08 13:48:40
hogyvolt X-Faktor 6x12 - Laposodik 2016.11.28 11:00:00
Ahogy fogyatkoznak a dalnokok, úgy tűnnek el az érdekes hangok, karakterek, és válik egysíkúvá az egész miskulancia. Akad még jó torok a versenyben, de egyedi most már alig...
Buli és lazaság, ez lett volna a két kulcsszó – vagyis a derék versenyzők meg akarták mutatni, mekkora partiarcok. Ehhez képest az egyik bújócskát játszott, a másik a fenenagy dögösség közepette elfelejtett énekelni, a harmadik meg áriázott egy sort. Szóval, meglehetősen…..
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..