Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murni

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy-nagy elnézést mindenkitől, kicsit leült a blog az utóbbi időben. Nyáron nem igazán volt időm foglalkozni vele, ősszel meg pláne (felgyűltek nyáron a tennivalók). De lesz még KMK, lesz még lágy kenyér, nagy revivalt tervezek itt. Kezdjük annak a fejlécpályázatnak a…..
Ideje felvenni azt a disztroj taget, méghozzá egy jó véres lövöldözős sci-fivel, a The Breach-csel. Pár platformelem is van a játékban, a játékmenet velejét azért a lövöldözés adja, meg a lassan kibontakozó történet, amiből kiderül, mi is történt egy szörnyekkel megszállt…..
A magyar Red Hering Games tavaly az év egyik legjobb kalandjátékát hozta össze a Morningstarral, most megjött második játékuk, a Hetherdale. Ez is kalandjáték, ezúttal egy női Indiana Jonesszal és olyan szép grafikával, ami a fizetős indie játékokban is simán elmenne. Renderelt…..
Mivel is lehetne jobban zárni a hetet, mint egy szemétparaszt vérfürdővel? Igen, nagyon véres, nagyon szemétparaszt, first person zombimészárlás következik, kiegészítve egy kis szerepjátékkal. A Hellvolution  készítői úgy gondolták, a zombik nem olyan lassú lények, mint a…..
Amikor elkezdtem játszani a Nevermore 3-mal, először a zene vett le a lábamról: pont, mintha Vollenweidert hallanám, gyönyörű, nyugtató és felkavaró egyszerre. Aztán a kis fickó mozgását, ugrálását látva beugrott a nagy klasszikus, a Neverhood, ami ugyan nem grafika, hanem…..
Murni 2010.01.20 12:20:19
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
Murni 2009.12.10 19:37:05
@FreeGees: Sok sikert holnap
A nintendora tényleg érdemes lenne összedobni a pénzt, aztán retrozunk :)
Az RE Match-3 már kicsit gyengébb pályamű, de azért ennek sem kell elbujdosnia szégyenében. Van fedőnevű alkotója nagyon kritikus magával, a következő kommentárral küldte el művét: „Egy primitív logikai játék, amiben 3 egyforma elemet kell egymás mellé keríteni. Nagyon…..
Mint ígértem, a héten kiposztolom a KMK játékpályázatára beküldött pályaműveket. Folytassuk a sort Matzi művével, a Savage Shapes című ügyességi játékkal. Hősünk egy kör, négyzet vagy háromszög attól függően, hogy a pályákon megtalálható alakváltó állomásokon…..
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
A napokban posztolt The X-spothoz hasonlóan a ClickPLAY is nagyban hasonlít a Hoshi Sagára, csak itt play ikonokat kell megtalálni csillagok és X jelek helyett. Kellemes a grafika és a zene, viszont szerintem túl könnyűek a pályák és a játék sem alkalmas hosszabb munkakerülésre. Egy…..
Amzso küldte be a The Cryptic Canvas linkjét, átkozom is a nevét. Egy hatalmas, zoomolható képen kell 50 filmcímet megtalálnunk, amiket igencsak furmányosan (néha szójátékok formájában) rejtettek el. Fél óra alatt húszat találtam meg, aztán tíz perc alatt még egyet –…..
„Kardozós, szintlépős, tárgygyűjtögetős” – mondja Kappa nevű munkakerülőnk a Monster’s Denről. Úgy is mondhatnánk, tápolós szerepjáték a nem túl bonyolult, de szórakoztató fajtából. Tíz szint az egész, de végtelen ideig továbbjátszható, a csaták…..
Murni 2008.05.15 15:41:53
Valami egészen zseniális következik most, hasonló a tíz kurzor játékához, de annál jóval kiforrottabb. Főhősünk egy robot, akivel egy elérhetetlen helyen levő modult kell megszereznünk, működtetve a megfelelő kapcsolókat, ládákból emelvényt építve, és így tovább.…..
Murni 2008.05.14 11:12:31
Az előző post nem lesz elég a mai napra, úgyhogy jöjjön a Bowja the Ninja, ami szintén nem túl hosszú cucc, és ez az egyetlen ok, amiért nem kapott öt pontot. A játékkal ugyanis egyébként nincs semmi baj, a grafika cuki, a történet - magányos nindzsa a gonosz robotot gyártó…..
Sok-sok óra masszív munkakerülést rejt a Mardek nevű, japán stílusú szerepjáték, amit Dirky küldött be. Nemrég volt már ilyesmi a blogban, a Sonny, de abban inkább a harcon volt a hangsúly, ebben meg sztori is van bőven a „szörnyeket szét-kincseket össze-királykisasszonyt…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..