Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tupu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sorozatunk centenáriumi bejegyzése a fővárosi SZDSZ támogatásával készült. Köszönjük.  Míg Gyurcsány Ferenc és a szocialisták a nyugdíjak befagyasztása és a beruházások leállítása ellen esküdtek fel, addig a magyarliberálisok a fővárosi kultúrát és a…..
Mint Önök is bizonyára tudják, a világon vannak rendkívül hülyék, nagyon hülyék és közepesen hülyék. Most a nagyon hülyék egy szűk csoportjáról lesz szó, szigorúan politikamentesen.  Történt, hogy a hétvégén kimentünk a Városligetbe, fogni egy-két, a gazditól…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
Zsarufika Felborult 2008.04.30 13:17:00
Most hallgatom a híreket, hogy egy rendőrautó (ismét) felborult üldözés közben. A rendőrök a 23. kerületben akartak igazoltatni egy autót, de az nem állt meg, erre üldözőbe vették. Tiszta Amerika! Csak a helikopter hiányzott, meg a tévés közvetítés, az lett volna szép, amint…..
A Cerkabloggal együtt feltámadt minden idők legperverzebb BME-s képregénye is (korábbi részek itt). A legfrissebb epizódban az implantált péniszű főhősnek a vérkapun (lsd. még pina) keresztül érkező vámpírokat kell legyőznie. Pszichoanalízis-csemege! A legtöbb komplexus egy…..
tupu 2008.05.07 16:10:09
Mikor az életre gondolok, rögtön eszembe szoktak jutni a kurvák. Mivel főpolgármesterként elég gyakran gondolok az életre, így sokat vannak a fejemben a kurvák is. Hova tűntek? Mi történt a Rákóczi téri kisöprésük óta. Olykor a főútvonalak mellett álldogáló lányokat…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
hogyvolt Lost 4x04 - Eggtown 2008.04.27 22:32:00
Ez az új évad első olyan része, ami valahogy kilóg a sorból, eddig olyan faszán ívelt fel az évad, hogy ihaj, és törvényszerű volt, hogy jön egy visszaesés - nem csoda, hogy pont Katinka epizódja lett a hulámvölgy, az eddigi évadokban is ezek voltak a leggyengébbek. Onnan…..