Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szögesdrót

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
Pályafutásom legszebb kapása, természetesen a loveboxon akadt horogra, még azelőtt, hogy felfedtem volna az igazságot. :)Krisztike "bemutatkozása""Szia, Kriszti vagyok!Szimpatikusnak találtam a reglapod, gondoltam írok neked.Karcsú vagyok, sportos alkatú és…..
szögesdrót 2008.04.18 08:39:13