Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rat2001

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak úgy dübörögnek a régi magyar zenekarok hangmintái az amerikai rappereknél! Ugye van ez a híres Kanye West vs. Omega-ügy, amiről már nem feltétlen szeretnék többet írni (ettől persze még fogunk), illetve szintén egy Presser Gábor-szerzeményt használt fel a Mobb Deep rapduó…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
rat2001 2008.08.14 11:46:00
Új MÁV blog Romhalmazok 2008.04.15 08:40:21
Tartalmas fotópályázatot kaptunk. Aki ennél durvább, még élő állomásokat tud fotózni, annak fizetek egy bambit! A 81-es vonalat még nem szüntették meg, de az egykori „állomások”  mint szolgálati helyek, már régóta nem működnek. (Jogosan) Viszont, ahogy…..