Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chr1$

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz lovagkereszttel is kitüntetett kedvenc publicistája, üzenetközvetítője és pártfelvonulás-szervezője egy tavaly novemberi, soroksári fórumon próbált új szavazókat toborozni Orbánnak az egészségügyből...
Chr1$ 2018.03.03 06:53:53
@Elnök Úr: pontosan. Ezert is óriási öngól ez a bejegyzés, mert egy ilyen egyértelmű csúsztatás ráébreszti a bizonytalan szavazót, hogy az ellenzék is gerinctelen férgekből áll.
Sokan sokféle következtetést igyekeztek levonni abból a jelenségből, amit a január 19-i sok ezres diákdemonstráció alatt mi, szervezők is tapasztaltunk, amikor élőzni próbáltuk az eseményt a Facebookon, nevezetesen, hogy az adótorony nem bírta a túl nagy terhelést, és ezért erősen szakadozott a…..
Chr1$ 2018.01.22 07:16:47
@Kristóf Tarnay: Féligazság...
Több korombeli, y-generációs gyakornokkal dolgoztam együtt mostanában. A legtöbb az alapvető dolgokkal sincs tisztában, nem tud semmit a környezetéről. Politika, közélet nem érdekli, csak is kizárólag a saját facebook-os világa. Interjún elhangzott több jelöltnél, hogy semmit nem tud a mostani történésekről, mert nem olvasnak mást, csak facebook-ot. Index, origo nyista, újságot már rég nem is láttak, írni nem tudnak, alap szöveget nem tudnak értelmezni...
A legszomorúbb, hogy mind Corvinus végzős volt, kitűnő jegyekkel. Na ez a mi generációnk.
Lélekben felkészülök a következő hónapokra, bár tudom, ehhez nem elég egy elhatározás, mert jómagamnak is lesz pár "áll-leesésem" attól, ami a felszínre fog kerülni  rövidesen. A választások előtt egy dologra nem kap soha, senki, semmilyen konkrét választ: MILYEN programot MIBŐL és HOGYAN fog…..
Chr1$ 2018.01.10 07:14:59
@abcd1234: milyen maradek 8 millio? Összesen 8 millioan szavazhatnak itthon, ebbol 2 millio a fidesz.
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..