Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chaoss

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Chaoss 2011.05.02 13:36:41
A mai nap hajnalán 5 óra tájékán baktattam a discovól a buszállomás irányába, amikor megpillantottam 4 jól szituált, barna fiatalembert.Négyen jöttek egymás mellett a 3 méteres járdán.Tudtam, h belémkötnek, a kérdés csak az volt mi lesz az indok.Egyik rám is mordul, h…..
A CHAOSS Klub Blogja A tegnapról 2008.04.17 13:26:05
Mivel beteg vagyok, mint a ló -vagy más hasonlattal élve mint a kutya-, van időm szemezgetni a tegnap történtekről.Elég nehéz erről írni, hisz a poénok nagyrészét csak akkor értitek, ha ismeritek az illetőt és benne vagytok a CHAOSS mindennapi életében.Elég nehéz munka lesz…..
A CHAOSS Klub Blogja Tervek 2008.04.17 10:52:00
Rájöttünk, hogy el kell halasztanunk a mókusinváziót, mivel sokkal nagyobb életcélokat tűztünk ki magunk elé. Először is szeretnénk Afrikába menni, hogy fagyállót és hősugárzót adjunk el. Ha már Afrikában vagyunk nagylelkűek leszünk, és ha a fagyállót és a hősugárzót…..
Hát a mai nap viszonylag eseménytelenül telt el, de bevezetésképp talán nem is a jelennel kéne foglalkozni.Mi a siófoki Perczel Mór Gimnázium 9.b osztályának lusta tagjai vagyunk.Gyakorlatilag az osztály bohócai, bár ránézvén ezekre a cirkuszi förmedvényekre ezt előbb venném…..