Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A7Smith

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
A7Smith 2017.02.27 03:21:41
Dóri: anyaggyűjtésSchmel: anyaggyűjtésZagyi: anyaggyűjtés, dílerkedésÁron: blog elkészítése, képek Vélemény: Ez egy nagyon érdekes téma volt, jó volt, hogy csapatként közösen tudtunk rajta dolgozni. A tanultakat az életben is fel tudjuk használni, tehát nagyon gyakorlatias volt. A téma efféle…..
Globális Problémák Források 2017.01.30 23:33:04
A mi ökológiai lábnyomunk: Kb. 3.4 hektár/fő Világátlag: 2.2 hektár/fő Magyar átlag: 3.7 hektár/fő http://www.kothalo.hu/labnyom/  ..
Ez a csap nincs megnyitva Ez sincs... (sőt még a mosogatással sem pazaroltunk vizet) Ide gyűjtjük szelektíven a hulladékot Ebben a szobában nincs felkapcsolva a villany Fürdés helyett zuhanyzunk (nincs fürdőkád) Ez a lámpa nem ég Ez sem... Tömegközlekedek (fogyikártyám van)..
Tippek, ahogy egyénileg hozzájárulhatunk a környezet védelméhez, a fenntartható fejlődéshez befektetés nélkül, csak egy kis odafigyeléssel. (a feladatunk ezeknek gyűjtése volt) 1., Számítsd ki az ökológia lábnyomod és törekedj a csökkentésére. Időnként vizsgáld felül. 2., Autó helyett közlekedj…..
http://prezi.com/vwa0wqk2aouc/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share..
Közép-Dunántúl In Memoriam 2016.11.20 23:25:05
Közép-Dunántúl Dokumentáció 2016.11.20 23:12:59
Dokumentáció: 11.09 - tervezés, feladatok elosztása, anyaggyűjtés 11.15 - poszter elkészítése (otthon) 11.20 - blog elkészítése Credits: Hoppka Hanna (anyaggyűjtés)Sarkadi Kinga (plakát)Kovács Áron (blog) Vélemény: A random csoportbeosztásnak megvannak az előnyei és a hátrányai is...
Részei: Három megye, Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém alkotja. Központja Székesfehérvár.   Természetföldrajzi adottságok:  A régió táji-természeti adottságai kiemelkedők. Területén a Dunántúli-középhegység mészkő- és dolomithegyei a Kisalföld folyóvízi feltöltéssel kialakított…..