Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angelina67

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezik a beteg. Középkorú, esetleg fiatalabb: beutalója, ha van egyáltalán, egyértelműen kamu diagnózist tartalmaz. A kórház udvarán bőgnek a kipufogók, csikorognak a fékek (a kórház egész területén 10 km/óra a megengedett sebesség...). A beteg látványosan…..
Monok nem csupán Kossuth Lajos szülőfaluja, de a Kossuth-féle virtus úgy látszik, benne maradt ott a levegőben. Talán a földjéből jön az ihlet? Nem lehet tudni.Mindenesetre a monoki önkormányzat óriásit húzott. A szociális segélyrendeletüket úgy alakították át, hogy a segély…..
Hurrá. Igaz, a fő emailcímeim megváltoztak, de majd elküldöm az újat azoknak, akiket illet. A freemailos meg változatlan, persze, itt arról el lehet érni.Jaj de jó, hozzá tudok szólni a blogomhoz:-) Mindenesetre mókás, amikor egy szolgáltatóváltásban a két hetes átfedés nem…..
Kedves Olvasók, hétfőig nélkülöznötök kell: most elmegyek háromnapos monstre horgászversenyre vasárnap délig - de mert éjjeleken is tart, a vasárnap többi részét végigalszom, atán meg hátfőn nappal dolgozom. Úgyhogy tessék vitatkozni, de most én nem tudok részt venni,…..
Lehet, hogy túlbiztosítottam magam? Lehet. De nem baj: a módszer bevált.Már régóta adós vagyok magamnak azzal, hogy továbbviszem a Gergényi-Szabadfi-ügyet: még a Morvai Krisztinával együtt lévő Civil Jogász Bizottság ülésére hívtak meg egyszer, ahol is bejelentettem, hogy bár…..
Holnap délelőtt tízre megyek tanúskodni Pákó-ügyben. Nem fogok kijönni: előre bocsátom, hogy őrizetbe vesznek majd.Hogy miért? Mert az ügyészek ellen szóló, név szerinti feljelentés átadásával fogok nyitni, és ha kell, további feljelentéseket varázsolok elő (pl. a…..