Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szibe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katy Elizabeth Hudson 1984-ben született a kaliforniai Santa Barbarában, a pünkösdi felekezethez tartozó pásztor-házaspár gyermekeként. 3 és 11 éves kora között Katynek sokat kellett utaznia, amikor is a szülei az országot járva gyülekezeteket hoztak létre. Az énekesnő gyermekkorában keresztény…..
Szibe 2016.11.18 22:09:59
Megdöbbentően beszédes ennek a nőnek is a szeme, a cikk első fotóján. Csak úgy mint Clintonné és Obamáné szeme. Ahogy beszédes az is, ahogy leleplezi magát az őt uraló szellem ezzel a mondattal: "...s tetszik az, ha egy nő uralkodik, ha van hatalma...”
Hát innen fúj a szél! Pontosan ez a férfiakat lealacsonyító varázsló okkult világszellem uralja most az emberiséget, Jezabel szelleme. Egy férfitekintély nélküli nő az emberpár sátán felé labilisabb fele, a sátán játékszere, nyitott az okkultizmusra. Ezért találta ki a feminizmust, hogy "felszabadítsa" a nőket a férfiak alól. Egy ilyen férfiuralom alól "felszabadított" nő meg nem akar családot, mert "nincs kivel", karriert épít, és egyre jobban megveti a semmire sem jó férfiakat. Még mosógépet sem képes programozni. A feminizmusnak köszönhetően haragba került egymással a két fél ember, a világot a teljes labilitásba taszítva. Elképesztő már most, hogy miket tudnak egymás fejéhez vágni az emberek, főleg a férfiak fejéhez. Itt bezzeg nincs politikai korrektizmus! Mindent szabad csak azért, mert valaki férfinak született. Ha ellenkezni mer akkor férfiatlan, hogy nem bírja a kritikát. Odáig fajult ez a férfiüldözés, hogy férfiak jelentik ki magukról, hogy szégyellik a nemüket. Mi van itt? Jezabel szelleme van itt.
Trump győzelmével egyelőre vesztett, mert Isten beavatkozott.
De a női antikrisztus el fog jönni, már minden el van készítve a számára. Viszont amíg a férfiak hatalomban vannak a sátán dolga nehezebb.
Uraim! Az ördög elsőszámú célpontjai vagyunk!