Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pidzséj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Póker Az milyen beteg már... 2008.08.19 00:10:00
...hogy tegnap Szigeten 5-10 percig azt figyeltem, hogy a szembejövő tömegből kik lennének a pókerasztalnál calling station-ök, kik azok, akik a húzólapjaikkal vissza-visszatolnának egy emelést, és kik dobnának, ha nem igazán jók az oddsok?Hát szerintem nem kicsit...
Tudom, mostanában kicsit sok a point-n-click kaland, elnézést, kicsit rákattantam a műfajra. A mai versenyzőnk az Automaton 2 (ebből következik, hogy első része is létezik), ami nyomasztó steampunkos hangulatával fogott meg. Egy pléhkaszni szívbemarkoló kalandjai kidolgozott…..
Pidzséj 2008.07.02 12:17:02
Csodálatos ügyességi játékot küldött be TheMummy kartárs. A Through the Machine-ben egy léggyel kell kimenekülnünk egy veszélyes gépezetből, ami önmagában nem nagy szám, de a mesteri pályatervezés, a fekete-fehér grafika és a szegecselőgépek, fűrészlapok és más…..
Régen volt várvédő játék, pedig az Egri csillagoknak nagy sikere volt anno. A Strong Bow valami hasonló, és bár kicsit lassú sodrású, megvan benne minden kötelező játékelem a fejlesztési lehetőségektől a legyártható egységekig. Az egészet übercuki grafika koronázza meg,…..
A Csillagok háborúja (oppardon, negyedik epizód) egyik legjobb jelenete, amikor Han Solo és Csubakka a Millenium Falconnal leszednek egy kisebb osztagnyi Tie Fightert. Ezt élhetjük át a The Kessel Runban, ami szép példája annak, hogy a príma megvalósítás (hangulatos zene és grafika)…..
Pidzséj 2008.04.18 12:44:09
Pidzséj 2008.04.18 13:51:12
Kezdjük a hetet pusztítással, mégpedig a Missile Command nevű ősrégi játék (itt már írtam róla) remake-jével. A MAD: Mutually Assured Destruction lényege ugyanaz, mint a nagy elődben (a bázisaink felé érkező rakétákat kell kilőnünk a saját rakétáinkkal), de a…..
Pidzséj 2008.04.15 13:35:57