Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rossmann

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
rossmann 2016.11.07 22:05:30
Sziasztok!
Elvesztettem a munkámat,ezért kezdtem el ezt a műsort is nézni. Ahogy olvasgattam itt,a többség már több ilyen műsort látott. Tud valaki segíteni,esetleg Sixx,ha olvassa,hogy miért nem mutatják a kérdést a riport szobában? Vagy ez olyan,hogy be kell menni,mikor hívják,leültetik,és "mondj valamit" vagy " mi volt ma",mert olyan zagyvaság nekem,hogy csak beszélnek,mint akiknek be kell magolni a szöveget mint az éjjel nappal bedapestnél,ott is pont ilyen a szomszédokra hajazó monológ.
Mondjuk az egész való(tlan) világ kamu,nem is lehet élőben nézni,csak az ezerszer variált vágásokat,zenei bejátszásokkal,például a legutóbbi bejátszásnál,mikor néztem már a soma tesi tanárnős párbeszéd is másképp volt,mint az eredeti öfiben. Még evelin villaléte alatt a micis vita is úgy lett nekünk tálalva,hogy pont egy beszélgetés közepébe csöppenjünk,de,azt nem mutatták mi is volt az előzmény.
Ti rutinosabbak vagytok,de,ahogy nézegettem,és olvasom,lehet beépített ember is ott,például Dávid,ami igaz is lehet,mert Ő már Bencével alig egy éve találkozott egy másik műsorban,bár,én viviből is kinézem,nagyon látszik rajta,hogy erőlteti ezt a szerethetően butácska szerepet,pedig sunyi,rejtett,(mondjuk már kevésbé rejtett) agresszóval.
A Lóris dolog is tervezett volt(szerintem),gondolom őt majd valami kárpotlás kap,vagy fog kapni,hogy ezt tegye,és amit soma mókus elszólt,valamilyen gábor még jöhetett volna gina helyett.Talán jobb lett volna dzsuna helyett akkor a gábor,mert ezzel a lánnyal valami nagyon nem okés. Még a képernyőn/monitoron át is idegesítő,ha vele lenne az ember tényleg zavaró lenne. Tivy egy kretén ez tény,de,ha gina lesz a málnás mellett nem is tudom ki lenne jobb,ha visszamenne... Nincs abban a lányban semmi,nem szép,nem is vicces,a többiek sem kedvelik,még ati séf is erősebb karakter! Én arra tippelek Dávid,és Zsolti marad a végén,esetleg még a krisztián,ha nem jön elő a gengszter-macsó énje.
rossmann 2016.11.08 08:17:24
@Cimili:
Konkrétan a riport szoba szereplésekre. Az látszik,hogy az egész csak megjátszott dolog,kiosztott szerepekkel.Találtam olyat is,ahol beszélgettek az első beválasztottakkal,és valami szálló vagy apartman félében voltak,tehát,már akkor is felmérhették egymást,kb. egy hétig lehettek ott mielőtt betették volna ezeket a statisztákat a babaházba. Az érdekel,hogy Te/Ti emlékeztek olyanra,hogy van valami konkrét is,ha riportszobában van valaki? Mert nekem úgy jött le,hogy naponta meg kell jelenni,és mondanak valamit,de,úgy mintha én utasítanám őket,hogy beszélj akkor arról,mi is történt itt,vagy,hogy történt ez. Felvesznek mindenkivel egy 20 percnyi riportot,és bevágják,ahogy a szerkik szeretnék. Ha megnézed iskolás héten vivike mindig hulla volt,a riport szobában pedig már vidáman mesélt kikent szájjal iskolai köppenyben,most akkor vagy azonnal rúzsozta magát és beszaladt riportba.mikor elmentek a tanárok,vagy beszólt a nagy tesó este,hogy zuhany előtt jelenjen meg póni kisasszony is,és utasításra gyorsan vissza a köppeny...
De,még evelin idejében is az volt,hogy a riportban is a kamera mellé néztek,mint a kutya a gazdira,elég lesz e,vagy még produkáljam magam,soma dettó,csak a "szépfiú" szerintem nem tudja visszamondani a szerkesztők általi feladatokat,így a kötelező riportozást freestyle-ban nyomja. A másik,persze a szavazással is megvezetik az átlagembereket,de,aki szervezett már valamit,az tudja,hogy ha a néző(k) este 10 körül megszavaznak valamit,például cirkusz,akkor másnap reggel,de még este se lesz ott cirkuszos,mert vagy az ország másik végén van,esetleg másik országban,nem is beszélve a ruhákról. A szerkesztők meg ezt is eldöntik,nincs itt a nézőnek szavazata,ahogy olvasgattam,suli hét már volt,valamint anikó is erre a legbüszkébb,itt még sokat variálni sem kellett,régebbi tanárokat felhívni,ez is érdekes,hogy mindenki épp ráér,ha este 10-kor szavazok másnap már hívják Lacibát és nincs semmi dolga? :D A suli hét is elvolt döntve,mint a cirkusz,na az szánalom volt,gyorsan felhúztak egy béna sátrat berendeltek vagy 50 statot,akik sapkában és kabátban szenvedték,bocsánat élvezték a villa cirkuszt...
Hol is volt ez meghirdetve,hogy cirkusz van/lesz a való(tlan) villa melletti területen? Még csak arra sem vették a fáradtságot,egy igazi cirkuszt kibéreljenek,inkább az rtl székház mellé/mögé csináltak egy instant porondot...
Sajnos van/volt időm olvasgatni,keresgélni,de,a riportszobás szereplésekre nem találtam semmit,rtl oldalán csak pár régebbni belavaló és nekedvaló valamint a helikopterezős akciózása van.
rossmann 2016.11.09 13:06:20
@Cimili: Szia!
Sajnálom,hogy azt nem látjuk,halljuk,megnézném krisztián vagy soma fejét/arcát,
hogy a kérdést/témát felfogja e...