Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apocalipsis

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pavel Nedvěd a Sampdoria elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy milyen fejlemények vannak a támadósor tekintetében, ahova érkeznie kellene még valakinek, s az újságírók arról kérdezték, hogy fel kell-e gyorsítani a folyamatokat, hogy minél hamarabb érkezzen az erősítés. „Nincs szükség a…..
Apocalipsis 2022.08.24 12:57:06
@venember83:
Conte a döntést hozta meg nyilvánvalóan. Magát a piszkos munkát Marotta végezte.
Rabiot esetében is megszületett egy szakmai döntés. De a vezetőség nem tudta véghezvinni, gyenge volt hozzá. Majd egy hétre rá kezd az ember.
Itt teljesen független hogy Rabiot-t ki milyen kepességűnek tartja, vagy ki mit gondol az eladásról. Ha született egy ilyen döntés akkor ez van. Ez a Juventus. Naponta variálni szakmaiatlan, gyenge, szánalmas.
Apocalipsis 2022.08.24 13:02:37
@venember83:
Pont ebben a változásban látpm gátnak Cherubinit. Karizmatikus Vezér kellene a klubházba. De sajnos én úgy látom. Cherubini még annyit sem ért hozzá, mint Paratici. Arrivabene meg elmondta hogy semmit sem ért a focihoz, de Nedved sokat magyaráz neki mit kell nézni a meccseken.
Szánalmas, de tényleg és tehetetlenek vagyunk, nem tudunk mit tenni.
A La Gazzetta dello Sport természetesen árgus szemekkel figyeli a Juventus körüli eseményeket, s a milánói sportnapilap be is számolt egyes hírekről az első los angelesi edzését befejező csapatról. Sajnos ezen az edzésen megsérült Pogba, egyes források szerint nem ütközött senkivel, egyéni edzés…..
A Juventus az Egyesült Államokba utazott, s a felkészülési torna első állomásaként a mexikói Chivas Guadalajara elleni mérkőzésen mérheti fel erejét. A hazai idő szerint 05:00-kor kezdődő mérkőzésnek az Allegiant Stadium ad otthont. Az utazásról sérülés vagy egyéb okok miatt kimarad Chiesa…..
Gleison Bremer a napokban a Juventushoz igazolhat egy összesen 50 millió eurós ügylet keretében. A 25 éves brazil játékos a Serie A egyik legjobb védője volt az elmúlt szezonban, és szinte bizonyos volt távozása egy élcsapathoz, bár a legtöbben a régóta érdeklődő Intert tekintették befutónak.…..
Gianluca Di Marzio szerint Paulo Dybala felépülése jó úton halad. A ma megejtett vizsgálatok szerint a játékos állapota javult, így a napokban csatlakozhat a kerethez, és teljes edzésmunkát végezhet. Az argentin csatár még januárban szenvedett térdsérülést, és azóta nélkülözni kényszerült őt a…..
Egy New Yorki zsidó üzletember Benjamin Harrison Freedman (1890-1984) 1961-es washingtoni beszéde változtatások nélkül. Tanuja és bizonyos fokig közvetett, olykor közvetlen résztvevője azoknak a politikai, pénzügyi manipulációknak, amelyek elősegítették a kommunizmus hatalomra kerülését és Izrael,…..