Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Májk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel közeleg október 23-a és szerencsére idén is hétköznapra esik, újabb hosszú hétvégének nézünk elébe. Az ország ilyenkor két részre szakad (nem, nem az ünnepi megemlékezésekre gondolok), az egyik fele útnak indul wellnessezni (erről lásd korábbi posztomat), a másik fele…..
HamPLÓ Kőbánya alulról 2009.09.28 19:59:00
Idén egyszer már lemaradtam a kőbányai pincerendszer látogatásáról, a Szent László-napi ünnepségekkor. Nem kicsit morogtam akkor, hiszen még "csak" 20-25 éve akarok lejutni oda, de valahogy mindig csak másnap szoktam megtudni, hogy lett volna lehetőség rá. No, az idei…..
Talán a hét és fél évnyi ellenzéki lét, esetleg még a régmúlt korszakból való magyaros "betankolós" habitus hatása, de a Fidesz mellékhelyiségeiben mindenből legalább három van - biztos, ami biztos alapon. A Képviselői Irodaházban a jobboldaliak emeletén a falakon…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
A Tv2-nél tényleg tudják, hogy a rossz hír is hír. A lényeg, hogy forogjon a termék neve. Hogy mindenki tudja: Joshi Bharat stúdiója még mindig egy vértől sikamló aréna, ahol a lelki tanácsadás szünetében mindenki rúghat, fejelhet, és lekeverhet pár jól irányzott sallert. A…..
Májk 2009.09.21 13:38:51
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
Mindig is kedvenceink voltak a Centrum követeléseit megvásárló cégek, illtve az ő ügyvédi felszólításaik. Mostanában új humorhullámot indított a tartozást megvásárló Creditexpress: Az indexes F. kolléga után olvasónkat, Istvánt is azzal revolverezték kemény hangú levélben…..
Nézzük sorban az eseményeket: A helyszín: Parlament, Kulturális és Sajtóbizottsága (tagjai a pártok erős emberei) A téma: Nemzeti Kulturális Alap (NKA) járulékbevételét érintő törvénymódosításhoz érkezett módosító indítványok megtárgyalása. Az előzmény: A kormány…..
Tegnap megérkeztek a Sapporói Hősök. Ahogy ilyenkor dukál, megérkezési ünnepséget is szerveztek Nekik. Sajnos, a kora délutáni időpont miatt nem tudtam kimenni, ezért izgatottan vártam az esti beszámolókat. Ezek a fiúk hatalmas tettet hajtottak végre. Mi sem bizonyítja jobban,…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.16 11:06:00
Andreas küldte a mai rokkantat. Istenigazából nem meglepő, mégis mulatságos: annyira, de annyira jellemző... Még akár művészi értékkel is bírhat ez a kép: a magányos harcos rendíthetetlenül küzd betegségével, hátulról pedig mintegy milliónyi veszélyként leskelődnek a…..
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
Kapócs Zsóka, mint Karády? Majd meglátjuk. Mondjuk ha "15.05-15.45: Kapócs Zsóka kategóriagyőztes go-go tánca" lenne programként meghirdetve az adott sávban, akkor nagy valószínűséggel nem hogy nyílt nap, de nyílt hosszú hétvége is kevés lenne; így meg…..