Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joanne

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét házban nyomul a felfegyverzett BAU, Reid egy pincét talál. Lemegy a lépcsőn, Hotch és Prentiss utána. Hatévesforma halott kisfiút találnak, de mi csak a tornacipős lábait látjuk, Reid zseblámpájának fényénél egy helyes kisbaba hasal-mászik a padlón, Reid nem érti,…..
Rock'n Roll Train dübörög az AC/DC-től, miközben egy kamionos az éjszakai zuhéban hajt. Egyszer csak megpillant az úton egy személyautót, keresztben. Próbál fékezni, de egyrészt túl gyorsan megy, és a kocsi túl közel is van, másrészt meg az eső miatt csúszik nagyon, így…..
Nos, elérkeztünk a fináléhoz ami odakünn is úgy került adásba, hogy a három részt kettőbe szedték, mint a AXN (1x45 és 2x45 percbe). Igazán nagyot fog ütni mind a három, tessék elhinni. Egy repülőben nyitunk, az idő nem a legjobb, mondja a légierő pilótája, aztén…..
Kezdő képsorainkban az amerikai kollegisták vidám életébe tekinthetünk bele, akik tulajdonképpen elég hasonlóak a magyar kollegistákoz, csak sokkal tisztább helyen laknak. A kollégium egyik szobájában egy lány bambul ki az esőbe, böröndkéje összekészítve, majd csörög a…..
Egy boldog párt látunk kilépni egy étterem ajtaján, éppen annak örülnek, hogy de jó, nyolc éve házasok. Odaballagnak az autójukhoz, a faszi ki akarja nyitni a kocsit, ám ekkor valaki hátulról elkapja anyut és egy kést szegez a nyakához. Következő képünkön éppen Warrick és…..
House volt már csapat nélkül, most viszont pont ennek az ellenkezőjét látjuk, jelenleg 40 embere van, akiket ugráltathat és szívathat. Páciens viszont nincs, Cuddy meg nagyon ideges, ezt így nem lehet csinálni, a kórház csak 3 House tanoncot fizet. Az nem gond, ezeknek House úgysem…..
Angelo a neten Jarod nyomai után kutat két monitoron egyszerre. Raines, az Öreg Rém hörög a feje fölött, épp Parker-apunak számol be telefonon, majd biztatja Angelot, dolgozz csak. A kapcsolat köztük hasonló, mint Sydney és Jarod közt. Ebben a bizarr világban Sydney és Jarod is…..
Az epizód címe nem hagy túl sok kétséget annak kimenetele felől, nem, mintha nem lenne elég az, hogy a sorozat címszereplője van szarban, Grey's Anatomy az eredeti címünk ugye, tehát adott, hogy akármennyit izgulunk, feszülünk a kedvesünk ütemesen emelkedő hátának (mert…..
Szeretjük az AXN-t, mert van egy rakás olyan sorozat, amit csak ők adnak, aztán egy halom másikat ők mutatnak be először, végül megismételnek olyanokat, amiket a tv2 műsorán valahogy nem láttunk (mert nem fért bele a programba, szerda az meccsnap), és igen, most a House-ra gondolunk.…..
joanne 2008.04.15 12:39:02