Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roland Waltner

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A neves amerikai tényfeltáró újságíró, Bob Woodward írt először a The Choice (A döntés) című könyvében arról, hogy a Monicagate után Hillary Clinton egy neves spirituális tanácsadó, Jean Houston segítségét kérte ahhoz, hogy túljusson a válságon. Houston javaslatára halott hírességek – köztük a volt…..
Roland Waltner 2016.11.07 05:43:37
@Tisztességes Természettudomány: mindig is "sejtettem", hogy a banya satantol megszallott pszichopata! Ha ez a cikk igaz, akkor a megerzesem beigazolodott! Es ha az "okos" amerikai taho nepek ezt megvalasztjak akkor ez mar valami "mesebeli" antikrisztusi korszak eros kezdetet jelzi, amiben par even belul kotelezove fogjak tenni a patas imadatot es MINDEN magas poziciot egy elmebeteg feminista no fog betolteni! Aki mindezek ellen majd fel mer szolalni, azt azonnal kivegzik. Szep uj vilag!
“Az Egyesült Államoknak az LGBT-jogokat a kormányzati és külpolitika még szorosabb részévé kell tennie… ez az ügy, amit Obama elnök prioritásként kezel” – mondta Susan Rice nemzetbiztonsági főtanácsadó az elnökválasztás előtt két héttel, október 26-án az American University-n mondott beszédében.…..
Roland Waltner 2016.11.07 05:35:57
@Abdiás: szia Abdias, szeretnek privatban kerdezni hogy tisztabban lassak egy ket dolgot, az emailem: email4blogsite@gmail.com
Roland Waltner 2016.11.07 05:30:00
@de Karatna: sajnos tevedsz, mert mindenkeppen a ven rohadt nyanyat fogjak megszavazni. Az emberiseg sotet!