Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nezelodo917

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Tartós, hosszú távú elköteleződés egynél több emberrel. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt mind el kell…..
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
nezelodo917 2016.11.07 01:43:25
@Quadrille Lobster: Nos, olvasgattam pár posztodat, nem értettem milyen logikából indulsz ki a poliamóriás posztjaidban, mert azt láttam h valamilyen alapfeltételezést használsz, amit pl én nem használok. Így totál követhetetlen volt az érvelésmeneted.

De most rájöttem: van ez a neurózisod, ahol mindenkiről feltételezed alapból, hogy a hagyományos társadalmi keretek között mozog, azok szerint gondolkozik érzelmi témákban is, nem látnak ki belőlük, egy monogám kapcsolatot így meg szintén csak a hagyományos társadalmi keretek között bírod elképzelni. A poliamóriás kapcsolat nincs egyelőre definiálva ilyen keretek között, így azt képzeled, hogy az teljesen másképp tud működni, és hogy emiatt lesz jobb.

Szerintem meg a monogámia is működik másképpen.