Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaguya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Lassan vége a Naruto Shippuden anime szériának és a Naruto fanok lassan rákaphatnak a Boruto anime sorozatra. Viszont, sokan nem értik, hogy az Anime Manga Palota tagjai miért rühellik eme összelopkodott anime szériát. Az ő nevükben nem tudok beszélni, viszont a saját nevemben igen. Íme…..
Kaguya 2017.03.19 15:40:57
@Inzon:

Nem szeretném kommentálni, de nagyon nem értek veled egyet!
Egy kérdésre válaszolok, hogy Kakashi mért nem lett hokage!
Több ok is van pl. a hokega le is mondhat a címéről,ha elég idős és szeretné a fiatalabbra hárítani a címet.Az 5. nem fiatal és szerintem biztos őrült,hogy lepasszolta neki.Obito mondta Kakashi-nak hogy te legyél az új hokega,ameddig naruto nem lesz elég érett hozzá.Meg aztán így még Sasuke is örülhetett.
Meg azt mondod 2012 óta nem nézed az animét, de állítód,hogy naruto sík hülye maradt a végére. Sajnálom,hogy most lemaradsz az esküvőről.
Sziasztok. Igazat megvallva elvárásokkal ültem le a Boruto elé. Az előző mozifilm alapján, itt is kellemes csalódást vártam. Ám ahelyett egy vödör moslékot kaptam a pofámba. Ám mindenki más agyon dicsérte. De most jön a hideg zuhany. Ha nem lenne benne Naruto és az ismert karakterek , akkor ezt az…..
Kaguya 2016.11.06 23:04:43
Értékelés 3/10 ez most komoly? Nálam 90% és imdb meg 8 fölött van.
Annyira, de annyira egyértelmű,hogy színtisztán szívből gyűlölitek az egész naruto világot. A top 10 lista,ami a legrosszabb folytatásokról meg legrosszabb animékről szól IGAZSÁGTALAN.
Hol van Dragon Ball GT a listából? Vagy a Super na az sem semmi?
Egyértelmű,hogy ti nagy DB fanok vagytok és nem tetszik,hogy a naruto nem a ti generációra van tervezve.
Így már világos,hogy mért nincs a listán a DB GT.
Az új generáció páratlan, de mért?
Mert nem követte el azt a hibát,amit a DB elkövetett,hogy ne legyen harmat gyenge meg végül semmilyen Boruto meg Sarada.Igen az új generációban már nem ők naruto meg saszuke lesznek a megmentők hanem a gyerekek.Boruto manga 1-4 fejeze mindent elmond,hogy később teljesen eltűnnek a színről a régiek.
De a DB mi történt ehelyett? Goku meghal többször, de újjáéled utána megint meghal és így tovább. A fia Gohan a Cell arcban jelentős szerepe volt, hogy legyőzzék még a buu arcban is ott voltak a kölykök, de most nézzük a hivatalos Z folytatást a Supert. Na ott csak Goku és Vegita mindenki más harmat gyenge jelentéktelen.Na a másik a bleachről is lehetne kritizálni, de főleg a legvégén értelmetlen lezáratlan szálak vannak. A narutóban szép kerek történetet kaptunk és számtalan kiegészítés van a mangán kívül.
A boruto filmről ez egy bevezető volt és ezért nem jogos így előre leírni, hogy Boruto tiszta apja pont az ELLENTÉTE!!!
A látvány a harcok nem ocsmány a filmek közül itt vannak a legjobb harcok.
Az összes kritika a narutóról sugárzik az,hogy mennyire utáljátok a művet.
Én nem vagyok igazi naruto fan nem nevezném annak magamat.Egyszerűen ez a kedvencem, de elismerem van néhány hibája.