Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
Ennél furcsább megoldást se láttam még arra, hogy hogyan lehet csúcsban növelni az utascsere sebességét, vagy másik irányból értelmezve csúcson kívül növelni egy jármű ülőhelyeinek számát. Naná, hogy Japán :)..
Szeptember elején tértem vissza Magyarországra külföldi tanulmányok és munkavégzés után. Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű az ügyintézés, de pár héten belül már-már nemkívántnak éreztem magam szülőföldemen.  Október elsején regisztráltam munkakeresőként az egri munkaügyi központban, ahol…..
Ritkán, nagyon ritkán előfordul, hogy a magyar ügyészség vádja elbukik. Az ügyészek általában körültekintő nyomozás után gyanúsítják meg a terheltet, mert több bizonyíték abba az irányba mutat, hogy bűncselekmény történt, és ő a bűncselekmény elkövetője. Aztán vádat emelnek a bíróság előtt és…..
ludo 2016.11.06 19:21:14
@treffhetes: Akkor értelmezzünk. Erősen csodálkoznék, ha a busz drágább lenne, mint a kocsi. Amennyiben mégis ez a helyzet, akkor nem értem a panaszt, hiszen ezek szerint magasabb költséget ismertek el neki.
ludo 2016.11.12 09:05:23
@krokodil2008: A bolsevikozás meg a többi sértés nélkül is képes vagyok feldolgozni az érveket, de továbbra sem mindenben értek egyet. Most már lezárnám ezt a szálat, mert ez a parkolási díj tényleg csak apró szelete az ügynek.

És persze azt sem kívánom senkinek, hogy évekig ártatlanul ráncigálják bíróságra vádlottként. Mindenesetre érdekelne a bíróság, ügyészség reagálása is a bejegyzésben felvetett kérdésekre.