Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Málnás Vodkazselé

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maqi sztorija megmutatja, hogy a magyar bankok mégis igazságosak. Az ügyfeleket olyan sokszor kikészítő, logikátlan szabályaik ugyanis adott esetben őket magukat ugyanúgy sújtják. Na jó, az OTP-nek valamivel kevésbé fáj az ilyesmi, mint egy magánembernek vagy magánhomárnak. Maqi…..
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
Málnás Vodkazselé 2010.02.17 15:37:11
@kermi: Na hát nemtom. Nekem nem biztos hogy egy nagy bevásárlásnál pl. lenne + másfél órám, hogy minden egyes tételt körbemasszírozzak a lejárati időt keresve...
Bár az is igaz, hogy vissza sem vinnék egy buggyant konzervet :) Inkább k****anyázok egyet otthon... tudom-tudom, nem vagyok eléggé tudatos, de sajna nincs egyikhez sem türelmem...
Na meg egy optimálisan működő világban az embernek nem is kell ezzel törődnie, mert ez az üzlet dolga lenne, hogy ne adjon el romlott sz@rt.
:(
Málnás Vodkazselé 2010.02.17 15:39:44
@kermi: na ja, az külön felháborító, hogy mindenféle tényleg felesleges adalékot képesek belerakni dolgokba :)
Ennek egy ellenpéldája pl a Lidl-ben a legolcsóbb fajta vodkájuk, ami nemes egyszerűséggel az alábbiakból tevődik össze: víz, etil
:D
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
Málnás Vodkazselé 2010.02.12 13:13:58
Mihály a Posta gyakorlott ügyfele, így tisztában van az árakkal és az eljárásokkal, ezért meglepődött, mikor rásózták a "postai lezáró szolgálat" nevű szolgáltatást. Nem elég, hogy nem kérte volna, ha tudja hogy mennyibe kerül, de ráadásul semmi értelme sincs az…..
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
Málnás Vodkazselé 2009.10.26 09:10:13
@Csokis: Azért próbálkoztál olyannal, hogy megkéred, őket, hogy ütemezzék már úgy a napi munkájukat, hogy ha lehet ne délután 1 körül zajongjanak? Néha ez is segít és érdemes s feljelentgetés előtt ilyesmivel is próbálkozni :)
Péter nem egy ideges fajta, még akkor sem emeli meg a hangját, ha a postáskislány hibázik, majd a hibára nem tud megoldást javasolni. De az idő előtt megszüntetett takarékjegy miatt ő már nem lesz többet a Posta ügyfele. Nemrégiben lejárt a Posta kezelésében tartott, féléves…..
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
Andi egy különleges akciót talált a Sparban, csak ínyenceknek: Minden kedves olvasónak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a SPAR-ban új akció kezdődött. Ugyanis 2008. július 20-án a kosaramba pakoltam, egy akciós "prémium kalács" néven árusított kalácsot. A…..
Málnás Vodkazselé 2008.07.22 11:37:52
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Málnás Vodkazselé 2008.07.22 11:24:50
" bonifac · vezetek.blog.hu/ 2008.07.22. 10:39:35
Elkezdtem, de aztán a helyesírási hibák miatt abbahagytam. Ha te nem tudsz rendesen írni, én nem fogom elolvasni. "



Abban az esetben, ha ezt komolyan írtad: szánalmasnak tartom ezt a hozzáállast a masik emberhez. Ki nem szarja le, hogy mennyire ír helyesen, nem az volt a lényege az adott postnak. Mindig is utáltam a helyesíráson lovagló, ezzel a postot offoló embereket. Köszönöm a figyelmet, és bocs az off-ért.

Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
A másik megoldás, hogy kamuznak a dinnye eredtéről, hadd képzeljük hazainak, miközben igazából digó származású. A felháborodástól remeg a kezünkben a macskaszalonna! MurciComp sztorija alant.Múlt hét csütörtökön a Fehérvári Lidl áruházban vásároltam, mint általában. Az…..
Milyen backdoor üzenetet hagy egy pap? Sosem mertünk belegondolni, de Tibor nem kegyelmezett, és lefotózta egy keszthelyi templomban. Visszatért rögtön a borzongás, ami piarista diákéveinket annyira - hm - borzongatóvá tette. Nekünk ezeket nem cetlin, hanem élőszóban adták elő...
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
Az APEH mindent megtesz, hogy felzárkóztassa a lakosságot az 21. század elvárásaihoz, extrém esetben bújócskára is hajlandó, mint azt Imitto Gyöngyösön tapasztalta. Figyeljük meg a közönségtájékoztatás jellegzetes 60-as évekbeli formáját, amikor még csak ismerkedtek a…..