Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariane40

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi (kutyakonzerves) bejegyzésemet követő hozzászólások két részre oszthatók, Akik még tegnap kommenteltek, inkább a szociális mozzanatot vonták kétségbe, akik viszont éjfél óta szóltak hozzá, a jogit pedzegették. Nem vagyok jogász, ezért maradnék a kétségkívül indokolt kérdésnél: vajon a…..
Nati, a súlyos tüdő- és szívbetegségben szenvedő kislány hajléktalan lehet nagymamájával együtt. Már csak pár hetük van április végéig, amikor is elbontják Érd Ófaluban azt a kb. 25 m2-es, ablaktalan kunyhót, amit még évtizedekkel ezelőtt engedély nélkül épített a nagymama apja. A család…..
Ariane40 2018.04.16 17:40:13
Félmillió Ft-os vízdíj törlesztése után kicsit fellélegezhetne a Barcson élő Kistaj Éva, mert legalább megszűnne a végrehajtói nyomás, ami a család tragédiájára pluszban nehezedik. 3 éve ápolja éberkómás lányát, ami önmagában is borzasztó nagy teher, emellett még retteg attól is, hogy utcára teszik…..
Ariane40 2017.06.28 11:51:59
@viricsi: ooops, most látom, hogy már felmerült benned is a kérdés.
Ariane40 2017.06.28 11:53:38
@remeny64: "szerintem az indexen nem írnak kamu sztorit."

1) ez NEM az index
2) nagyon optimista vagy.... de leginkább NAÍV. :-(
Se vége, se hossza azoknak a történeteknek, amikor nem a képességei alapján kap hatalmat egy  vezető. Elég, ha csak „kis főnök” az illető, tudatlansága,  az  empátia és az intelligencia hiánya szinte eltipor mindent értelmes dolgot, ami csak előfordulhat egy munkahelyen. És van, amikor családok…..
Legtöbbször nem ott, ahol "kéne", ahol lehetne tehetsége alapján.                                                                                                                     Nem kell túl okosnak lenni ahhoz, hogy tudja az ember, hogy aki szegény, az szegény helyre születik. Itt most nem a…..
A szegénység nem csak arról szól, hogy kevés a pénzed. Mindent másképp csinálsz, még ételt is alapvetően mást eszel,és másképp, mint egy jobb módban lévő ember.  Kezdjük azzal, hogy hányszor? Ezen a téren nincs különösebb eltérés, nagyrészt szokástól függ, hisz vacsorára egy szelet kenyér zsírral -…..
Ariane40 2017.02.12 17:08:55
@Segna: 5*-os !

Na de majd jönnek a síránkozók, hogy az egésznapos hajlongás után még a beosztással is hajlongjanak a szegények...???

Elképesztő, amit lát az ember! :-(

Jól kereső "gazdagként" egy csomó mindent nem veszek meg, amit az ún. szegények gondolkodás nélkül bedobnak a kosarukba.
És nem értik meg (az áljogvédők meg ebben támogatják őket), hogy BEOSZTÁS!
A köznyelven étkezési molylepkékként ismert kártevők a hiedelemmel ellentétben nem csak úgy megteremnek a lakásban maguktól. Biztos, hogy a boltokban beszerzett, csomagolt ételekkel kerülnek a konyhai fűszerek mellé, és esélyes, hogy a zabpelyhek, mák, és hasonlók zacskóival visszük be őket  a…..
A zselatin az egyik leggyakoribb élelmiszeripari adalékanyag, amely az üzemek csarnokai mellett szinte minden háztartásban megtalálható. Használják gumicukrokhoz, fagylaltokhoz, csokoládé töltelékekhez, torták krémjébe és tetejébe, ízesített joghurtokba, margarinba és lekvárba hogy tartást adjon az…..
Ariane40 2016.11.05 18:57:30
@midnight coder: .... plusz soha nem vesz bőrkabátot, bőrcipőt, hanem műanyag csizmában-cipőben termeli a lábgombákat. :-D :-D
Ariane40 2016.11.05 18:17:52
@rnz: Erre is egy big LIKE! :-)
Ariane40 2016.11.05 18:22:04